Cròniques cantera

#CopaRFEF Mallorca B 2 - Poblense 5

Avui vespre el Mallorca B ha dit adèu a la Copa Real Federació Espanyola de Futbol després de rebre 5 gols del UD Poblense. Amb l'avantatge del 0-1 del partit d'anada a Sa Pbla, el conjunt de Javier Olaizola era favorit per proclamar-se guanyador de la fase autonòmica i classificar-se per la fase nacional de la competició. Però a la Ciutat Esportiva s'hi ha viscut una jornada per oblidar que ja ha quedat marcada els primers minuts de partit quan Gili, en una de les primeres jugades ja ha avançat el seu equip l marcador.

Poc després el filial ha pogut empatar amb un gol de Cedric, la millor notícia. El davanter, que va debutar fa tot just una setmana a competició oficial després de superas les seves lesions, avui ha entrat en l'11 titular y tornat a demostrar la seva efectivitat de cara a porteria.

Al marge d'aquesta acció, el Poblense ha tornat a posar-se el resultat a favor i el partit ha arribat al descans amb 1 gol a favor dels locals i 2 pels visitants.

A la segona part, la dinàmica del mal joc iniciada a la primera part s'ha mantengut i en excepció d'alguna arribada de l'equip per mitjà de les banes, el Mallorca B s'ha vist superat per un Poblense que s'ha crescut quan ha vist que les seves ocasiones acabaven en situacions de perill. Això ha passat al 63, quan Lucas ha marcat l'1 a 3 de penal.

Per part del filial, Alberto ha escurçat el marcador, amb el 2-3 al minut 70, després d'una gran combinació de James i Stephen que ha acabat rematant des del centre de l'àrea el juvenil. Pero la il·lusió s'ha difuninat a l'instant amb el quart i el cinquè gols del Poblense que li han servit per proclamar-se campió de la primera fase de la Copa RFEF.

Els mallorquinistes, ja fora de la competició en la fase nacional, es centren a partir de demà en la preparació del pròxim compromís a la lliga: diumenge a les 12h rep la visita del Llagostera.