Skip to main content
PRIMER EQUIP

Vázquez: “cal confiar, creo en el meu treball i en el grup”

El tècnic advoca per tenir el cap fred i assegura que no baralla “per l'estil, sinó per guanyar partits”

Fernando Vázquez ha atès a la premsa després de l'entrenament d'aquest matí i ha destacat que la setmana ha estat diferent després de la derrota davant el Lugo, “quan perds poden arribar els dubtes i la inseguretat. La tendència quan no es guanya és que hi hagi dubtes i més quan generes més oportunitats que el rival. En aquests moments hem de tenir el cap fred i això és el que estic fent. He procurat que la setmana transcorri amb normalitat i he estat buscant solucions per intentar guanyar els partits”.

En aquest sentit el tècnic va assegurar que l'Osca, al que va qualificar d'equip “ben organitzat i que t'espera en el seu camp per castigar-te amb el seu contraatac”, voldrà venir al Iberostar Estadi a portar-se els tres punts i mantenir la seva bona ratxa, “nosaltres anem a afrontar-ho sense pressionar-nos, és absurd ficar-nos pressió. Anem a pensar en la part positiva i és que estem capacitats per guanyar-los”.

El gallec va destacar el comportament del grup i va reconèixer que ha rebut mostres de suport per part dels jugadors, “jo els dic que no es preocupin per mi, que el que cal fer és guanyar partits. Fa temps que no tenia un grup tan bo, amb una relació fluïda i oberta amb tots. Estic molt agraït pel seu comportament”.

Així també va destacar que, segons la seva filosofia, “no barallo per l'estil, barallo per guanyar partit i l'equip fa mèrits per no perdre'ls. Si no guanyo partits no estaré”. D'aquesta forma, i analitzant la situació del grup, va assenyalar que el problema, segons la seva opinió “és tècnic-tàctic. És un problema d'entrenador i de la plantilla. Podem estar més encertats perquè hi ha qualitat per fer-ho. Durant molts partits el Mallorca és superior als rivals i la solució està en l'equip. Cal confiar, jo creo en el meu treball i en el grup. Estic confiat que els resultats arribaran”.

Finalment qualifico de “normals” les diferents reunions d'aquesta setmana ja que, va comentar, “parlar està bé, és bé que els jugadors a través dels capitans tinguin contactes amb els dirigents del club. No sento que se'm llevi autoritat ja que la meva relació amb Molango i Fort és fluïda. Per aquí no hi haurà cap problema”.