Skip to main content
Juvenil Div. Honor

Carlos Muñoz: "Volem guanyar per seguir creixent com a equip"

El Juvenil DH del RCD Mallorca arriba a la vuitena jornada de lliga contra la Penya Arrabal (dissabte, 20 d'octubre, a les 17:00 hores a la Ciutat Esportiva Antonio Asensio) amb moltes ganes després de sumar una important victòria a casa de l'Espanyol en la jornada anterior. L'equip que entrena Carlos Muñoz vol guanyar per seguir en els llocs de dalt: "Cada victòria val 3 punts i aquest partit és ara mateix el més important. Aquesta és la nostra motivació. Volem guanyar per seguir creixent com a equip. La Penya té necessitat de punts i serà un rival incòmode, ho sabem, però veig l'equip molt ficat ​​i tenim arguments per fer-ho bé".

El DH del RCD Mallorca és segon a la classificació després de guanyar com a visitant en la setena jornada al RCD Espanyol. "La jornada passada va ser molt bona per a nosaltres. Hem afrontat la setmana d'entrenaments amb moltes ganes i il·lusió. Els al·lots han treballat molt bé durant els cinc dies d'entrenament i afrontem el partit de la Penya amb molt respecte al rival. En pretemporada vam jugar contra ells i ens van posar les coses molt difícils. A més, és un derbi i en jugar entre amics, ja sabem el motivats que estan els jugadors", assegura Muñoz.

Per la seva banda, la Penya Arrabal arriba al partit en posicions de descens i sense conèixer la victòria en el que va de lliga. Carlos Muñoz no vol que els seus jugadors es relaxin: "Després de guanyar-li a l'Espanyol, hem de tocar de peus a terra i per guanyar la Penya, necessitarem estar fins i tot millor que la setmana passada".