Skip to main content
PRIMER EQUIP

Yuste: “hem de tornar a ser un equip sòlid i fort”

El migcampista reconeix que l'equip està en una zona incomoda però confia en la recuperació

Héctor Yuste ha atès a la premsa i ha reconegut que el grup està en una situació “incòmoda” en els llocs de descens i que han de seguir treballant per “tornar a ser un equip sòlid i fort”. En aquest sentit, el migcampista va assegurar que quan perds “és obvi que fem les coses malament. Ara encaixem gols amb poc i ens costa marcar així que no ens queda més que treballar. La classificació no és la que esperàvem i estem aquí per fer més, hem de corregir errors i seguir lluitant".

El jugador va assegurar que ja comencen a notar el segell del Olaizola, “sempre que hi ha canvis es necessita temps per assimilar conceptes però ell té les idees clares. Els seus entrenos són intensos i ens demana que posem arpa i actitud. Porta anys en el club, tothom ho coneix i ens contagia la seva intensitat. Cal ser optimistes i positius. Confio que canviïn les coses i entre tots, cos tècnic, equip, entorn, puguem ser capaços de treure-ho”.

Per a Yuste és injust que els afeccionats parlin de falta de compromís i, afirma, que “entenc que no estiguin contents amb els resultats però jo estic dins i no puc estar d'acord amb el de falta d'implicació. Els jugadors som els primers interessats en què vagi bé. Puc acceptar crítiques al joc, però no a l'actitud. Nosaltres sortim a cada partit a donar-ho tot, volem fer les coses ben i que la gent estigui contenta”.

Finalment, va afirmar que no es marca un altre objectiu que el partit contra el Numància del proper diumenge, “és tirar de tòpic però hem d'anar partit a partit. Volem sortir de la zona incòmoda i acabar l'any guanyant per anar-nos contents de vacances”.