Skip to main content
PRIMER EQUIP

Olaizola: “una victòria en Soria seria el millor regal per als afeccionats”

El tècnic demana els tres punts per “respirar una mica” però avisa del perill del rival

Javier Olaizola ha atès als mitjans en la prèvia al partit que el RCD Mallorca jugarà el diumenge i ha destacat que seria molt important guanyar la trobada “no només pels tres punts, si no per acabar bé l'any i donar-li una alegria als afeccionats. Una victòria, i si pot ser amb bona imatge, és el millor regal que podem fer-los en aquestes festes”.

L'entrenador, no obstant això, va assegurar que no espera un partit fàcil, “juguem on juguem sempre hi ha dificultats. Tots els equips, en aquesta categoria, et plantegen problemes però hem treballat bé aquesta setmana i anem amb l'esperança de guanyar els tres punts”. En aquest sentit, el basc va qualificar al rival de “compacte” i va lloar el treball que fan en els partits, “fan un futbol vertical buscant segones jugades. És un equip treballador que en el seu camp són molt intensos, cometen poques fallades i són molt potents en estratègia. Caldrà evitar les faltes innecessàries. Serà un rival difícil”.

El tècnic no va voler desvetllar les necessitats que ha de cobrir l'equip al mercat d'hivern, “de moments anem parlant de necessitats, però encara no hi ha presa cap decisió. Aquest mercat és difícil i costa diners. Sobretot hem d'encertar. Aquesta és la clau”.

Així mateix va reconèixer que ja ha detectat alguns dels problemes de l'equip, “a nivell defensiu hem de ser més intensos en algunes fases del partit i escurçar la distància entre línies i, a nivell ofensiu, hem de ser més contundents. Hem de tenir més passió per ficar un gol. Crec que falta una mica de descaradura i que els extrems siguin més verticals i facin més un contra un”.

Finalment Olaizola reitero els seus desitjos d'una victòria per, segons les seves pròpies paraules, “tenir un nadal més tranquil. Els tres punts són el millor regal que podem fer-li a l'afició, donar-los certa alegria i tranquil·litat en festes. Guanyar ens permetria respirar una mica”.