Skip to main content
Destacats

Pepe Gálvez: " Serem fidels a nosaltres mateixos"

L'entrenador del Mallorca B, Pepe Gálvez, ha analitzat davant els mitjans de comunicació el darrer partit del 2016 que el filial jugarà al camp del Villarreal B. El grup, que ha realitzat avui la penúltima sessió d'entrenament abans de viatjar a Castelló "ja ha passat pàgina de la derrota a casa de la setmana passada i té moltes ganes de seguir fent bona feina. Els hem de donar confiança i ser conscients que la lliga és molt llarga i tenim encara moltes opcions per fer-ho bé".

El tècnic, que s'estrena a domicili després del seu debut a Son Bibiloni, ha explicat que "m'he trobat uns joves amb molt bona predisposició i estic encantat amb ells".

Referent al Villarreal B, Gálvez ha reconegut que "per començar a fer feina ens ha tocat un calendari complicat: Hèrcules, Villarreal B, Alcoyano, Atlètic Balears,... Però hem d'intentar ser fidels a nosaltres mateixos, sigui quin sigui el rival".

Finalment, el míster ha assegurat que "afrontam aquest compromís amb més tranquil·litat després de quasi dues setmanes de feina amb l'equip i que els jugadors ja van assumint els conceptes que volem aplicar al joc". A més, com a davanter, Gálvez ha explicat que "hem focalitzat part de la feina al tema del gol; sobretot pel que fa aopcions d'arribada i de col·locació per tenir més oportunitats de rematada".