Cròniques cantera

Victoria de mèrit del filial vermell (1-0)

El RCD Mallorca B suma de tres després de guanyar al CD Ebre en Segona RFEF

El RCD Mallorca B va aconseguir la segona victòria de la temporada després de guanyar al CD Ebre en la Ciutat Esportiva Antonio Asensio (1-0). El filial vermell va sumar de tres després d'un partit molt igualat en el qual els dos equips van disposar d'ocasions clares de gol. El penal parat per Pere Joan i una miqueta en pròpia meta van donar la victòria a un conjunt mallorquinista que necessitava, i molt, guanyar.

Els primers minuts del partit van ser de tanteig per als dos equips i és que, tant el RCD Mallorca B com el CD Ebre, no volien cedir oportunitats al rival. De centres laterals i de jugades individuals van arribar les ocasions. No va ser fins al minut 40 quan va aparèixer un dels dos porters. En aquest cas, va ser el vermell i es que Pere Joan es va vestir d'heroi per a detenir un penal.

El CD Ebre va tenir la més clara de la primera meitat després que el col·legiat xiulés un penal realitzat per David López. Efrén va ser l'encarregat de llançar, però el porter mallorquinista va endevinar i, malgrat la potència del tret, va desviar la pilota. Amb el 0-0 es va arribar al final de la primera meitat.

Després del descans, Julián Robles va realitzar dos canvis per a donar-li un toc diferent de l'equip. Gálvez en punta i Valverde en el lateral van donar un aire fresc al filial vermell que va arrencar molt endollat la segona part. A l'hora de partit va arribar el punt local després d'una bona triangulació pel costat esquerre. Javi Hermelo va posar una bona pilota des d'aquest costat i, després d'un rebutg en un jugador del CD Ebre, la pilota va acabar dins de la meta aragonesa.

Amb el 1-0, el conjunt visitant va fer un pas cap endavant, però el RCD Mallorca B va saber aguantar molt bé les envestides visitants. Encara així, els locals van gaudir d'alguna oportunitat de perill per a sentenciar la trobada. Pablo Gálvez al costat del capità, Jaume Tovar, van ser els jugadors més perillosos del filial mallorquinista. Amb el 1-0 es va arribar al final de la trobada i el RCD Mallorca B va sumar una victòria molt important.

RCD Mallorca B: Pere Joan, Miguel Martín, Gayà, David López, Hermelo, Imanol (Montiel, 57′), Giaquinto, Miquel Llabrés (Quintanilla, 57′), Montalbán (Gálvez, 46′), Ibra (Valverde, 46′), Tovar

CD Ebro: Eduardo, Javier Marcén (Dani Salas, 79′), Manrique, Llamas (De Rueda, 86′), Jorge Adán, Iván Elena (Perdomo, 69′), Arasa (Víctor Segura, 69′), Javi Sánchez, Arroyo (Álvaro Santos, 69′), Ibra Camara, Eder Díez

Gol: Javier (p.p), 1-0 (60')