Skip to main content
Destacats

Samu Costa, Copete, Darder y Aguirre, sobre la derrota contra el Barcelona

Samu Costa

"Hem d’estar orgullosos del treball. Tota la gent ha donat la seva millor versió. El Barcelona ha estat incòmode tot el partit i sabem que si seguim així serà molt difícil guanyar-nos".

José Copete

"Una llàstima el resultat final. Jo crec que l'equip ha fet una bona feina de principi a fi, ha mostrat molt de caràcter i personalitat, però al final no hem tret res positiu. Una individualitat de Lamín li ha donat un gol i els tres punts al Barça".

"Sabíem que anàvem a sofrir. Al final un Barça et sotmet amb els seus grans jugadors. Però al final hem estat al nivell i Raiko ha fet grans parades i fins i tot parant penal. Ens ha faltat estar una mica més fins a dalt".

Sergi Darder

"Ho pots veure de dues maneres. Si ho veus des de la manera que hem estat dins del camp, es pot estar orgullós d'aquest equip, però és veritat que fent aquest bon partit te'n vas sense res i fotut".

"Si nosaltres estem al cent per cent, competim amb qualsevol equip i així ho hem demostrat. També som conscients que si no estem al cent per cent i no tenim el cap en el seu lloc no anem enlloc. A casa no es poden escapar punts i menys contra rivals directes".

Javier Aguirre

"Hem d’estar orgullosos pel partit i tristos per la derrota perquè no ens hem d'acostumar a perdre. Els he dit que enhorabona pel partit i que hem de seguir i barallar".

"És cert que perdent guanyem en alguna cosa sempre hi ha una cosa rescatable. Jo crec que l'equip està molt viu encara que estem en una zona de risc en lliga i això no ens permet relaxar-nos res".