Skip to main content
Destacats

Halcón Viajes posa avui a la venda 6.294 places d'avió i vaixell des de Mallorca per a la final de la Copa del Rey a Sevilla

● 17 vols xàrter i 2 vaixells exclusius componen l'operatiu desplegat per BCD Sports i comercialitzat per Halcón Viajes ● Amb preus des de 200 €, prop de 6.300 aficionats vermellons podran desplaçar-se fins a la capital andalusa per a assistir al partit de futbol

Halcón Viajes, xarxa d'agències de viatges de Ávoris Corporación Empresarialpartner oficial del RCD Mallorca, comercialitzarà 17 vols xàrter per a 3.294 passatgers i 2 vaixells per a altres 3.000 a partir d'avui, 12 de març, per a tots els aficionats mallorquinistes que vulguin viatjar a Sevilla per a assistir el pròxim 6 d'abril a la final de la Copa del Rey.

L'opció aèria té dues propostes. Els aficionats que volen de manera directa de Palma a Sevilla tenen un preu per bitllet que oscil·la entre els 200 i els 590 €. Per part seva, els que viatgen a Madrid disposen d'un preu de 260 €. En aquest cas, els seguidors continuaran el seu trajecte fins a la capital andalusa amb autobús. L'opció marítima té un cost de 210 €. Inclou trajecte fins a Dénia i autobús fins a Sevilla. Totes les variants inclouen els trajectes d'anada i tornada i és gestionat per BCD Sports, l'agència especialitzada de Ávoris.

Per a aquestes dates i fins al dia d'avui, existeixen al voltant de 14.000 places d'avió i vaixell disponibles, però el club vermelló continuarà treballant per a omplir de mallorquinistes les 20.698 localitats disponibles de l'estadi de La Cartuja.

A més, en el dia d'avui s'està celebrant a Sevilla la segona reunió oficial dels dos clubs finalistes amb l'RFEF. La delegació del RCD Mallorca, composta per tots els departaments involucrats en l'organització de l'esdeveniment, està visitant les instal·lacions de La Cartuja i la Fan Zone per a disposar del màxim d'informació possible de cara al partit. Tots dos clubs estan també treballant amb l'RFEF per a posar les entrades a la venda al més aviat possible.