Som campions de la Copa del Rei Juvenil!!!

El RCD Mallorca ha fet història després de proclamar-se campió de la Copa del Rei Juvenil per primera vegada en la seva història. L'equip dirigit per Carlos Muñoz s'ha imposat (4-2) en els penals al RCD Espanyol després de 120 minuts d'enorme igualtat en el quals ningú va aconseguir perforar la porteria contrària.

Va ser un partit molt parell entre els dos conjunts, que van disposar de les seves ocasions per desequilibrar la balança. No obstant això, en tot moment les defenses i el porter, i a vegades també la poca fortuna, es van imposar davant els atacs rivals. De les botes (i també cap) d'Alex Woiski, Samuel Guzmán i Carles Sogorb van néixer algunes de les temptatives més perilloses dels vermellons.

Ja en els penals, el Mallorca va demostrar una enorme solvència: van marcar tots els seus llançadors (Raúl Alarcón, Bruno CalcagnoNicolás Barattucci i Guzmán) i Joan Pol, heroi en els quarts de final davant l'Esportiu de la Corunya, va parar el quart llançament de l'Espanyol per donar als mallorquinistes la seva primera Copa del Rei Juvenil.

Ficha tècnica

RCD Mallorca: Joan Pol (P), Carles, Ávila, Moya, Gabi Rodríguez, Guzmán, Cesc (Calcagno, 79') (Bueno, 105'), Jandro (Oketokoun, 105'), Woiski (Torà, 87'), Axel (Alarcón, 87') y Scuri (Barattucci, 69').

RCD Espanyol: Llorenç Serred (P), Roger Hinojo (C), Carlos Sánchez, Marc Delgado (Hugo Torondel, 57'), Jan Moreno, Xavi Rufo, Lluc Castell (Oriol Pallas, 79'), Sergio Rivares (Mateo Sciancalepore, 79'), Izan Sarmiento (Leo Salazar, 57'), José Ángel López y Ferrán Gómez.

Amonestacions: Francisco Javier Chica (52') para el Espanyol