Destacats

Repartiment de punts en el Estadio Nuevo Mirandilla

El RCD Mallorca i el Cadis han empatat (1-1) en un partit en què el gol mallorquí va ser obra de Vedat Muriqi

El RCD Mallorca ha empatat (1-1) enfront del Cádiz en el partit que obria la jornada de diumenge en LaLiga.

El matx, en la seva gran mesura, va ser molt igualat i competit, i el primer a donar l'estocada va ser l'equip mallorquinista, que en el minut 13, i després d'un gran centre de Martin Valjent que va rematar al fons de les xarxes Vedat Muriqi, va aconseguir posar-se 1-0 en el marcador.
Els vermellons van controlar molt bé els atacs locals en el primer temps i a penes va haver-hi notícies Predrag Rajković en els primers 45 minuts, per la qual cosa al descans es va arribar amb avantatge momentani per al Mallorca.

No obstant això, al quart d'hora de la represa, el Cádiz va aconseguir l'empat després d'una pilota a l'àrea des del sector destre que, desafortunadament, es va ficar Omar Mascarell en la seva pròpia porteria.

El gol va donar ales als locals i poc més tard de l'1-1, Sergi Guardiola a prop va estar, amb un xut des de la frontal, de fer el segon. Amb el pas dels minuts, això sí, les forces es van tornar a equilibrar i les temptatives van arribar pels dos costats.

Ja en els últims compassos, tots dos equips les van tenir per a emportar-se la victòria. En el 83', Sergi Darder es va plantar en un u contra un davant Conan Ledesma, però el porter argentí, amb una mà providencial, va evitar el gol mallorquí. Per al Cádiz, l'ocasió més important va arribar després d'una pilota que va quedar mort dins de l'àrea després una sortida de Rajković, però el xut de Roger Martí, sense el serbi en porteria encara que sí amb membres de la defensa vermellosa, va marxar fora.

D'aquesta manera, i amb 1-1 en el marcador, es va arribar al final dels 90 minuts. Un empat que deixa al RCD Mallorca sis punts per sobre del descens.

Fitxa tècnica

Cádiz CF: Ledesma – Hissa, Ousou (Guardiola), ChustFali, Pires (Javi Hernández) – Rubén Alcaraz, Álex Fernández, Robert Navarro (Darwin Machís) – Juanmi (Maxi Gómez), Chris Ramos (Roger).

RCD MallorcaRajkovic – GioValjentRaílloNastasićMaffeo (Lat) – Omar, Samu (Morlanes), Dani Rodríguez (Sergi Darder) – Muriqi (Abdón) i Radonjić (Antonio Sánchez).

Amonestacions: L'àrbitre ha amonestat Lucas Pires (32'), Chris Ramos (41') i Fali (71') per part del Cádiz; Dani Rodríguez (45') i Mascarell (55') per part del RCD Mallorca.

Gols: 0-1 de Vedat Muriqi en el 13'; 1-1 d'Omar Mascarell (p.p) en el 59'.