Muriqi, Aguirre, Raíllo i Valjent valoren l'empat davant el Cadis

Vedat Muriqi

Podríem haver guanyat. La de l'últim minut de Sergi és mala sort que fos al pal. Sumar un punt és sempre millor que perdre. Estam feliços. Guardam la distància de sis punts amb el Cádiz, així que a lluitar fins al final com sabem nosaltres i el mallorquinista.

Això l'hem d'arreglar. Fa 4 o 5 partits que jugam molt bé en els primers 45 minuts, però després ens dona com una baixada i aquí és on ens enxampen i ens fiquen gol, així que jo crec que hem d'arreglar això. Si ho feim serem un equip molt important i fort de LaLiga.

Vaig estar molt temps sense marcar, però mai vaig tenir estrès perquè sé que els meus companys no sols necessiten els meus gols. Agraesc molt que em donin suport massa tots i vull seguir en la meva línia. Marcant gol o no, però lluitar, barallar i córrer, sempre.

Javier Aguirre

Crec que és un empat just. Em sembla que vàrem fer un treball molt correcte defensivament. No ens va aconseguir amb aquest gol en pròpia porta i ofensivament no vàrem tenir moltes ocasions, però varen ser clares. Almenys dos o tres.

Ells tenien la necessitat d'empatar. Van fer canvis, van arriscar una mica més i vàrem aprofitar els espais, però no com ens hagués agradat.

Va ser un gran gol de Muriqi. Crec que l'equip és molt conscient dels seus limitis (de l'equip) i les seves fortaleses i crec que vam donar la cara.

Antonio Raíllo

És difícil d'analitzar. Et poses per davant en el primer tir a porta i crec que l'equip defensivament està bé. Pràcticament, no et generen i el gol d'ells és en pròpia porta. I et quedes amb la sensació una mica negativa del final del partit perquè té una contra clara Sergi Darder que al final atura Ledesma.

Almenys mantens aquesta distància i ja queda una jornada menys, però crec que la victòria hagués estat pràcticament decisiva.

Molt d'orgull jugar 250 partits amb el Mallorca. Sempre ho he dit. Per a mi és un plaer jugar al Mallorca. Defensar aquesta ciutat, aquest escut, aquesta afició, al club sencer... Sempre ho he dit: ho consider part de la meva família.

Martin Valjent

Crec que ha estat un partit de molts duels, entre equips que saben el que és jugar-se una permanència... Igual no s'ha vist molt de futbol, però sí molta lluita i físic. Crec que és un empat just, encara que vàrem poder avançar-nos en el marcador i llevant aquests 15-20 minuts que ells estrenyen, ens marquen i tenen més ocasions, crec que en alguna ocasió podíem haver decidit millor, però sabem que aquests camps són complicats i un punt és important.

Posar-se per davant en aquests partits tan importants sempre et lleva aquesta pressió inicial, però no vàrem poder guardar-ho, no obstant això, en aquests partits en els quals vols guanyar, si no pots fer-ho, és important sumar.

No ens enganyarem. No és una situació en la qual em trobi moltes vegades, però m'he vist en una zona més avança i en veure a Vedat dins de l'àrea, vaig intentar ficar la pilota i ha sortit millor del que esperava.