Skip to main content
Destacats

La primera clínica a l'Estadi Mallorca Son Moix

El RCD Mallorca obrirà el seu primer espai dedicat a la nutrició i la medicina estètica

El RCD Mallorca tindrà una clínica de medicina estètica a l'Estadi Mallorca Son Moix, que obrirà les seves portes a finals d'estiu de 2024.

La firma mallorquina MESOMEDIC és una de les empreses que ocuparan la zona comercial de l'estadi. Aquest centre mèdic, que estarà situat al Fondo Nord, se sumarà als projectes ja iniciats com la nova botiga oficial i el proper Sport Bar del club.

La companyia fundada i dirigida pel Dr. Jaime Rodríguez estarà dedicada a oferir una àmplia varietat de tractaments mèdico-estètics facials, corporals i capil·lars, nutrició, un servei de dermatologia i amb la tecnologia més moderna i variada, entre la qual destaca la unitat làser.

En l'actualitat, Clínica Mesomedic, amb més de 10 anys al sector i formada per metges amb gran experiència, compta amb dues seus: Palma i Manacor. Amb aquest nou projecte, la seu de Palma passarà a convertir-se en la més gran amb una superfície d'uns 500 metres quadrats.

Per al Dr. Jaime Rodríguez i el seu equip, la vinculació al RCD Mallorca és clau per continuar creixent i donar servei a totes les persones que busquen aquest tipus de tractaments: "Unir-nos al projecte del club més important de les Balears i en un lloc estratègic com és l'estadi és una oportunitat per poder oferir als nostres pacients un servei de qualitat i en la millor ubicació, amb noves instal·lacions i fàcil accés i aparcament".