Skip to main content
Destacats

Disputat el tradicional 100 vs 11 a Son Bibiloni

Victòria (1-0) de l'equip conformat per un centenar de jugadors del campus de Setmana Santa de la Fundació Reial Mallorca

Avui s'ha viscut una jornada molt especial en la Ciutat Esportiva Antonio Asensio. Els 100 nins i nines que van participar en el Campus de Setmana Santa de la Fundació Reial Mallorca han guanyat 1-0 a un equip conformat per onze futbolistes del primer equip.

Javier Aguirre va decidir apostar per una alineació amb diverses sorpreses com la presència de Jaume Costa en la porteria vermellosa o l'actuació com a extrem d'Iván Cuéllar. A més, el partit ens va deixar una imatge molt curiosa: Siebe Van der Heyden, sense previ avís, va decidir canviar-se de costat i reforçar la més que poblada defensa de l'equip 100.

Els 11 de la primera plantilla ho van intentar de diverses formes: centres laterals, xuts des de mitjana i llarga distància... però qui sí que va tenir eficàcia va ser el seu rival, que en els últims minuts del segon temps va aconseguir batre la porteria d'un Costa que va acabar molt enfadat per la molt fluixa actuació de la seva defensa.

Son Bibiloni va ser una festa amb el final i els 100 nins i nines del campus van celebrar la victòria, però, sobretot, van aprofitar el moment per fotografiar-se amb els seus ídols i demanar-los signatures.