Skip to main content
Destacats

Orgullosos

Moltes gràcies, afició

Mallorquinistes, no va poder ser. La volíem i ho vam donar tot per aconseguir-la, però la Copa del Rey no va poder viatjar a l'illa. Vàrem perdre a l'àmbit esportiu, però vàrem guanyar en tota la resta.

Avui més que mai és dia per sentir-se orgullosos de l'escut que duim en el pit. Orgullosos dels guerrers que ho van donar tot sobre el terreny de joc. Orgullosos dels més de 20.000 valents que, malgrat les nombroses dificultats i condicionants, independentment dels quilòmetres que haguessin de recórrer, es van donar cita en La Cartuja per donar suport de manera incondicional al seu Mallorca. I orgullosos també d'aquells que, des d'on sigui, es van deixar la veu pels seus.

A tots. A cadascun de vosaltres que ahir vau fer encara més gran a aquest club que tant estimam: gràcies. Moltes gràcies. Perquè el Mallorca és la seva gent. Perquè el Mallorca sou vosaltres. I vau tornar a estar a l'altura.

Toca aixecar-se i seguir perquè això és només el principi. El RCD Mallorca, ja ho sabeu, continuarà donant molta guerra.