Skip to main content
Destacats

Javier Aguirre: "Millor rival no podíem haver tingut"

El tècnic del RCD Mallorca ha comparegut davant els mitjans en la prèvia del partit de aquest dissabte (18.30 hores) davant el Real Madrid CF

Javier Aguirre ha comparegut davant els mitjans de comunicació en la prèvia de la jornada 31 de LaLiga en la qual el RCD Mallorca rep la visita del líder, el Real Madrid CF.

Estat de l'equip: "Millor rival no podíem haver tingut. No podíem haver seguit amb el que va poder ser i no va ser. Aquella nit va ser molt cruel i molt dura per a tots, però ja queda aparcada. Aquesta setmana hem treballat bé, intentant rentar el cap. Per al Madrid estam 100% físicament i mentalment.

Com venen els dos equips: "Tots dos equips venim de situacions diferents. Ells estan enmig d'una eliminatòria duríssima i nosaltres d'una derrota duríssima. Crec que estam tots bé".

Com jugar-li al Real Madrid: "És difícil llevar-li la pilota al Madrid. Jo he tingut derrotes doloroses davant el Real Madrid i també he tingut la possibilitat de guanyar-los. La millor manera és estar organitzat, tenir personalitat amb la pilota i no fallar la que tinguis".

Xarxes socials d'Aguirre: "En les meves xarxes socials em feliciten. Hi havia molta gent que feia anys que no veia una final. Va ser un premi, no un càstig per a passar-lo malament. Un descens sí que és un càstig, però una final de Copa és un premi".

Abdón: Aquella nit sí que vaig xerrar amb Abdón. Jo li vaig explicar la problemàtica de les lesions i ell ho entenc. Ell sempre posa l'equip per sobre de la individualitat, per això és exemplar. Ell sap que jo compt amb ell. Amb jo és amb qui ha jugat més".

Rotacions del Reial Madrid: "He escoltat a Ancelotti i jo sí que crec que farà rotacions".

Baixes: "Estan tots disponibles. Maffeo està molt bé i molt fort. Encara que hem d'anar amb compte amb Raíllo, Maffeo, Omar, Lato i Jaume Costa".