Skip to main content
Destacats

D'Austràlia fins a La Cartuja: l'enorme mostra de mallorquinisme de Pere Antoni Bauzà

Pere Antoni Bauzà és aficionat del RCD Mallorca. Té 24 anys i fa al voltant de 10 mesos va posar rumb a Austràlia, on resideix actualment. Gairebé 17.000 quilòmetres ho separen de la seva illa natal i del seu equip, però aquesta distància no ha refredat l'amor pels colors vermell i negre. Un amor que li va inculcar el seu pare des que era petit, ja que a Bauzà, amb pocs mesos de vida, ja el duien a les graderies del Lluís Sitjar.

El jove mallorquinista continua sent abonat de l'entitat, pel la qual cosa va poder obtenir una entrada per a la gran final de la Copa del Rey del passat 6 d'abril. Per davant tenia una llarga travessia amb escales en diferents punts de tot el planeta, però Bauzà ni s'ho va pensar dues vegades: "Val molt la pena. No em penediré".

"La marató", com ell ho va definir, va arrencar el 2 d'abril. Va marxar de Airlie Beach, on resideix, fins a Gold Coast, a l'est d'Austràlia. Aquí va passar dues nits per a posteriorment posar rumb a Kuala Lumpur, a Malàisia. Al país asiàtic, va agafar un avió amb destinació a Abu Dhabi, des d'on va viatjar a Casablanca. El Marroc va ser l'última parada de l'aficionat abans de, per fi, trepitjar Sevilla el divendres 5 d'abril.

A la ciutat andalusa es va tornar a veure amb el seu pare, que no tenia la més petita idea del viatge que havia fet el seu fill. Van cantar, van vibrar, van gaudir i van veure junts la gran final. El desenllaç no va ser el desitjat, però per a Bauzà va ser una experiència que no podrà oblidar en la seva vida. "Estic molt orgullós de ser mallorquinista", va dir just en aterrar a l'illa. Per descomptat que el mallorquinisme íntegrament està igualment orgullós de tenir entre els seus a un aficionat com ell, al qual ni la distància ni les grans diferències horàries li podran separar mai del seu RCD Mallorca.