Derrota per la mínima davant al Real Madrid

El RCD Mallorca ha caigut per la mínima (0-1) davant el Real Madrid a causa d'un gol de Tchouaméni en el segon temps.

Durant els primers 45 minuts del partit, les ocasions de perill per part de tots dos conjunts han escassejat. Un cop de cap d'Antonio Raíllo que va tenir que treu Andriy Lunin després d'un servei de cantonada i un xut des de la frontal de Jude Bellingham que es va estavellar contra el travesser van ser les temptatives més clares per a mallorquins i madrilenys. D'aquesta manera, es va arribar al descans amb 0-0.

Al cap de tres minuts de la represa del partit, no obstant això, la balança es va decantar a favor del Real Madrid amb un xut potent de Tchouaméni que es va acabar colant en la porteria de Predrag Rajković després que la pilota toqués en Manu Morlanes.

A partir d'aquest moment, els blancs les van tenir per a doblegar l'avantatge, però entre Rajković i Matija Nastasić van evitar el gol visitant.

En el 73' ho va intentar Sergi Darder amb un tir molt llunyà, però Lunin va estar atent per enviar a córner aquest xut.

En els últims minuts, el Mallorca va fer un pas cap endavant per buscar l'empat, però el marcador no es va moure més. Derrota 0-1 i el que toca ara és visitar al Sevilla CF.

Ficha tècnica

RCD Mallorca: Predrag Rajković; Maffeo (Radonjić min. 78), Gio González, Raíllo, Nastasić, Lato; Antonio Sánchez (Omar Mascarell min. 59) , Morlanes (Darder min. 59), Samu Costa (Abdón Prats min. 59), Dani Rodríguez (LarIn min. 86); Muriqi.

Real Madrid CF: Lunin; Lucas Vázquez (Militao min. 90), Rüdiger, Nacho, Mendy; Tchouaméni, Modrić (Carvajal min. 86), Valverde, Bellingham (Camavinga min. 64) ; Joselu, Brahim (Vinicius min. 64).

Amonestacions: El árbitro ha amonestat Raíllo (min. 16) y Muriqi (min. 83) per part del RCD Mallorca y Lunin (min. 85) per part del Real Madrid CF.

Golss: 0-1, Tchouaméni.