Skip to main content
Destacats

L'artista mallorquí René Mäkelä realitzarà nou murals en diferents zones de l'Estadi Mallorca Son Moix

L'artista mallorquí René Mäkelä és l'encarregat de realitzar nou murals situats en diferents zones de l'Estadi Mallorca Son Moix que el convertiran en un estadi únic, amb contingut artístic i cultural. Els murals creats per Makela són un recorregut artístic per la història, present i futur del club, i per l'essència de Mallorca i sentir mallorquí.

El concepte triat per Mäkelä gira entorn de la paraula MALLORCA, que servirà de guia conceptual per desgranar, a través de cadascuna de les seves lletres, l'essència de cadascun dels murals per a formar el recorregut i un tot que dona sentit al conjunt.

La M de Mediterrani

L'A d'Art

La L de Llegat

La L de Llegendes

L'O d'Orgull

La R de Respecte

La C de Celebració

L'A d'Afició

A aquests 8 murals, que s'aniran descobrint a mesura que es vagin finalitzant, s'uneixen, a més del ja existent de Samuel Eto'o, un més de grans dimensions que reflectirà una imatge icònica del club.

Quatre d'aquests murals es localitzaran a la Graderia Oest i Graderia Est. El novè se situarà en una façana exterior de l'estadi.

Mäkelä està a punt de finalitzar primer mural, el que fa referència a la importància de la mar Mediterrània per a l'illa, per a l'atracció del turisme i per a la cura del fons marí i la sostenibilitat. El projecte al complet finalitzarà abans de l'inici de la pròxima temporada.

Per a l'artista "és un autèntic honor, a la fi, poder deixar la meva petjada a la meva ciutat amb un treball artístic d'aquest nivell. Sempre estic viatjant o treballant en projectes fora de la meva terra i crec que aquest arriba en el moment just. M'encanta la visió que té el club, i la compartesc al 100%. Esper que els mallorquinistes puguin gaudir d'aquesta combinació d'esport i art i que se sentin orgullosos de la nostra essència, el nostre passat i la nostra manera de ser quan realitzin aquest recorregut".