Skip to main content
Destacats

Javier Aguirre: "Des que vàrem aterrar a Palma, el meu discurs s'ha basat en la lliga"

El tècnic del RCD Mallorca, Javier Aguirre, ha comparegut davant els mitjans en la prèvia del partido davant el Girona FC, corresponent a la jornada 27.

Centrats en Lliga: “A nosaltres el que ens dona la vida és la lliga i no estam per a tirar coets. Falten molts partits i no ens podem despistar. Des que aterrem a Palma el meu discurs s'ha basat en la lliga i l’altre ja queda aparcat”.

Girona: “El Girona en lliga està molt bé. És candidat al títol, sorprenentment i afortunadament, per als equips com Girona o com nosaltres que no estam en cap travessa. Venen per totes. Allà en el seu camp ens van passar per damunt i haurem d'estar molt alerta”.

Maffeo: “L’intent frenar, però el doctor és el que més sap i Maffeo és el que coneix el seu cos. Tant el doctor com Pablo creuen que poden escurçar els terminis”.

Partit de la primera volta: “No podem cometre els mateixos errors que vam cometre allà a Girona. No vam estar bé, no varem entrar bé i no li vam donar la serietat que mereixia. En la primera part ens van destrossar i en la segona vam estar millor. Però serà un partit molt diferent al d'aquella tarda”.

Conseqüències de la Copa: “Em preocupa més el tema físic. L'equip se sap blindar i estam centrats en la lliga”.

Classificació per a la final de Copa: "Estam centrats en lliga, quan vingui la copa ja parlarem”.