Destacats

El Mallorca tanca amb victòria (1-0) una setmana rodona

Un gol de José Copete en el primer temps li dona als mallorquinistes els tres punts enfront del Girona

El RCD Mallorca ha tancat una setmana rodona amb el triomf (1-0) davant del Girona gràcies a un solitari gol de José Copete.

En la primera part, el conjunt mallorquinista ha generat diverses ocasions a través de centres laterals, contres i jugades a pilota aturada. Una de les més clares va arribar després d'una pilota enverinada servida a l'àrea per Dani Rodríguez davant la qual Paulo Gazzaniga, porter dels visitants, es va veure obligat a enviar l'esfèric a córner, no sense abans tocar en el travesser.

En el 33', el Mallorca sí que va trobar el camí del gol. Gazzaniga va buidar un córner des de la dreta, la pilota va arribar a la frontal, va disparar Omar Mascarell i l'esfèric, després de tocar en el pit de Cyle Larin, i sense que cap defensa del Girona aconseguís neutralitzar la jugada, li va arribar a Copete, que va afusellar la porteria rival per establir l'1-0. Un resultat amb el qual es va arribar al descans.

En la segona meitat no han proliferat les ocasions per part de cap equip. La gran multitud de faltes en les zones centrals del camp, el poc encert en les passades i la gran labor defensiva dels mallorquinistes han impedit que es veiessin les mateixes aproximaciones que en els primers 45 minuts. Va dur més la iniciativa el Girona, però a penes va haver-hi notícies de Predrag Rajković.

Finalment, i després de molt de sacrifici a defensa de l'equip, els tres punts es van quedar a casa.

Fitxa tècnica:

RCD Mallorca: Predrag RajkovićGio González, Martin Valjent (Nacho Vidal, min. 55), Antonio Raíllo, José Copete, Toni Lato; Antonio Sánchez (Manu Morlanes, min. 55), Omar Mascarell (Samu Costa, min. 78), Dani Rodríguez (Sergi Darder min. 68); Cyle Larin (Abdón Prats min. 68), Vedat Muriqi.

Girona CF: GazzanigaCouto, Eric GarcíaJuanpeMiguel Guitierrez; Aleix, Solis (Stuani, min. 78), TsygankovMartín (Portu, min. 55), SavinhoDovbyk.

Amonestacions: L'àrbitre ha amonestat Valjent, Lato, Mascarell, Abdón i Darder per part del RCD Mallorca; i Míchel per part del Girona.

Gols: 1-0 Copete, min. 33.