Skip to main content
Destacats

Copete, Javier Aguirre, Valjent y Raíllo valoren la victòria davant el Girona

José Copete

“Molt content. Havíem aconseguit l'objectiu de ficar-nos a la final de copa. Haviem de canviar el xip. Era un partit molt difícil i l'hem tret. Li hem regalat tres punts a l'afició”.

“Tenia ganes d'aportar el meu golet aquesta temporada i ha arribat avui. Ha servit per a donar els tres punts”.

Javier Aguirre

“La primera part ha estat molt bona, en tots els sentits. A la segona, ells en anar perdent van atacar amb més gent i ens compliquen”.

“Falten molts partits encara. Ningú és pot relaxar. Tenim un compromís duríssim el divendres a Barcelona i a veure si som capaços de seguir en aquesta bona ratxa”.

Martin Valjent

“L'equip ha sortit molt concentrat i hem pogut contrarrestar al rival. A la contra hem estat precisos i en una pilota aturada un gol de Copete ens dona la victòria”.

“Ha estat una gran sorpresa, jo no sabia res. Ara que és aquí la meva mare i la meva padrina, poder gaudir-ho amb elles és un regal i amb aquests tres punts ha estat una nit fantàstica”.

Antonio Raíllo

“L'equip ha fet el seu treball. Al final s'ha notat un poc els 120 minuts d'Anoeta, però crec que l'equip ha estat molt bé”.

“Sonarà extrany, però equips com el Girona, Barcelona, Madrid o Real Sociedad, equips que tenen la pilota, és quan més ens beneficien. Som molt bons i molt forts defensant”.