Cròniques cantera

El RCD Mallorca torna a la senda de la victòria davant el CD San Francisco (2-0)

El juvenil A vermell torna a guanyar després de quatre jornades sense fer-ho en Divisió d'Honor

El Juvenil A del RCD Mallorca va guanyar al CD San Francisco (2-0) en la jornada 13 de la lliga Divisió d'Honor. Els vermells van aconseguir sumar de tres després de quatre partits sense fer-ho. Els de Carlos Muñoz van tornar a sonreir després d'un partit molt disputat en el qual els locals van aprofitar les seves oportunitats. Pau Mascaró en la primera part i Sempere en la segona, van ser els autors dels dos punts de la trobada.

El vent i el fred van ser protagonistes durant els 90 minuts. Una climatologia que semblava no afectar els dos conjunts que van començar el partit molt endollats i, sobretot, sent fidel al seu futbol. Tant RCD Mallorca com el CD San Francisco no varen regalar la pilota en cap moment i van intentar sortir des de darrere. Els de Carlos Muñoz vàren apretar molt avançats, fet que va complicar en alguns moments que els visitants traguessin la pilota amb facilitat.

En el minut 23 va arribar el primer gol del RCD Mallorca. Pau Mascaró va realitzar una bona conducció per dins i, després de fixar a la defensa blava, va colpejar al pal curt que va sorprendre a Lozano. El davanter vermell aconseguia anotar el seu sisè gol de la temporada. Després del gol local, els visitants semblava que podien fer un pas cap endavant, però el RCD Mallorca va continuar amb la seva valentia i, amb el vent a favor, es van acostar amb perill a la porteria de Lozano.

La segona part va ser calcada a la primera, però amb un CD San Francisco una mica més agressiu, sobretot en la pressió i en les combinacions en la zona atacant. Encara així, Álex Quevedo no va haver d'intervenir en cap moment. Quan el partit semblava estar abocat al 1-0 i es presagiava el sofriment dels locals en els últims minuts per la insistència dels d'Adrián Colunga, va arribar el segon gol del RCD Mallorca que va sentenciar el partit. Sempere va caçar una pilota dins de l'àrea i, amb subtilesa, va definir per a donar-li els tres punts als locals i sumar de tres, quatre partits després.

RCD Mallorca: Álex Quevedo, Carles (83'), Marcos Fernández, David López, Leo Mascaró, Campins, Víctor Lázaro (62'), Luis Montiel (88'), Pau Mascaró, Ramis, Plomer (62')

Suplents: Pol, Moyà, Sempere (62'), Vila (88'), Nacho (83'), Quetglas (62'), Haro

Gols: Pau Mascaró, 1-0 (23'); Sempere, 2-0 (85')