El RCD Mallorca guanya el primer partit de pretemporada a la UD Poblense (0-1)

Els vermells aconsegueixen el XLIX Trofeu de S'Agricultura gràcies a un gol de Valjent

El RCD Mallorca va guanyar a la UD Poblense en el seu primer partit de pretemporada i va conquistar el XLIX Trofeu de S'Agricultura (1-0). Martin Valjent va ser l'encarregat d'anotar l'únic punt en l'última acció del partit després d'un partit en el qual els de Luis García Plaza van dominar i van tenir les millors ocasions. Fins a 24 jugadors van tenir la seva oportunitat durant el primer partit de la pretemporada en el retorn de l'equip a Primera Divisió.

En el primer partit de pretemporada, Luis García Plaza va realitzar dos equips per a les dues parts. Els titulars van respondre i van sortir al partit amb moltes ganes d'arribar a porteria de la UD Poblense. En els primers minuts els vermells van arribar a àrea rival amb bones aproximacions, però sense arribar a trobar la porteria de Juan Carlos. Els gols i les ocasions van trigar a arribar.

Després de la pausa d'hidratació, els vermells van insistir amb bones triangulacions i jugades individuals de Javi Llabrés i Víctor Mollejo per les bandes. En el minut 40, Sedlar va posar un bon centre a Elías però no va aconseguir impactar a la pilota amb molta potència i el porter local va detenir en dos temps. Pablo González va tenir l'última acció de la primera part per als blaugrana amb un bon tret després d'una bona acció individual. Amb l'empat a zero es va arribar al final de la primera meitat.

En la segona part va arribar el carrusel de canvis propi de les pretemporades. Amb molta intensitat i ritme van arrencar els segons 45 minuts, però no va ser fins al 63 quan va arribar l'oportunitat més clara per als vermells. Jordi Mboula va realitzar una bona conducció i un bon dispar amb la cama esquerra, però Nico va desviar el xut i Tovar en el rebutgino va trobar la porteria local. Tres minuts després, Oliván va realitzar dues accions de molt de perill i va estar a punt d'anotar el primer tant del partit en els quals van ser els millors minuts per als vermells.

En el tram final, Ruíz de Galarreta ho va intentar des de la frontal, però el seu xut el va enviar Nico a servei de cantonada. En l'última acció del partit va arribar el gol del RCD Mallorca. Martin Valjent va marcar després de controlar un gran centre de Dani Rodríguez i va rematar al fons de la xarxa. Amb aquest gol els vermells van aconseguir el XLIX Trofeu de S'Agricultura i van començar amb bon peu la pretemporada en el seu retorn a la màxima categoria del futbol espanyol.

RCD Mallorca: Manolo Reina (81'), Joan Sastre (46'), Raíllo (26'), Russo (46'), Cufré (46'), Salva Sevilla (46'), Sedlar (46'), Elías (46'), Mollejo (46'), Javi Llabrés (58'), Abdón Prats (46')

Suplents: Gayà (26'), Maffeo (46'), Valjent (46'), Oliván (46'), Baba (46'), Dani (46'), Ruíz de Galarreta (46'), Lago (46'), Tovar (46'), Mboula (58'), Ibra (79'), Imanol (79'), Ferràn (81')