El RCD Mallorca guanya al Stade Brest a França (2-1)

Els vermells van sumar la seva cinquena victòria consecutiva en pretemporada

El RCD Mallorca va guanyar al Stade Brest en el Stade Francis-Le Blé (1-2) en el cinquè partit de pretemporada. Els de Luis García Plaza van guanyar gràcies als gols de Salva Sevilla des dels onze metres i un altre de Víctor Mollejo, després d'una falta botada per Joan Sastre. Per al cinquè partit de pretemporada, Luis García Plaza va apostar per un onze recognoscible i utilitzat durant els partits de preparació en la volta de l'equip vermell a Primera Divisió. Un retorn a la Lliga que cada vegada està més a prop. A França, els vermells van estrenar el nou segon equipament presentada pel club a través de les xarxes socials amb Rafael Nadal com a protagonista.

El RCD Mallorca va sortir al partit dominant la possessió de la pilota i arribant a la porteria local amb incorporacions per banda dreta amb Jordi Mboula i Pablo Maffeo. En el minut 10, l'àrbitre va assenyalar penal a favor del conjunt vermell després d'una bona triangulació entre Ángel, Salva Sevilla i Jordi Mboula. L'extrem va rebre una bona pilota de Salva dins de l'àrea i, després de picar-la, el portera del Stade Brest va derrocar al jugador mallorquinista. Salva Sevilla va ser en l'encarregat de llançar la pena màxima i marcar el primer gol per als de Luis García Plaza.

Amb el pas dels minuts, el conjunt local va fer un pas cap endavant. En el 37, Leo Román va haver d'intervenir en dues jugades consecutives per a evitar el punt dels francesos. La primera, després d'un mà a mà, el porter vermell va desviar a servei de cantonada. D'aquest córner també va arribar una bona rematada del Stade Brest, però Leo va atrapar amb molta seguretat. Amb la victòria del RCD Mallorca per la mínima es va arribar al descans.

Els segons 45 minuts van començar amb alguns canvis en l'equip dirigit per Luis García Plaza que van donar aire fresc a l'equip. El que no va canviar és que Jordi Mboula va desbordar i va crear molt de perill per la banda dreta. Encara així, van ser els locals els que van arribar a la porteria defensada per Leo Román. En el minut 63, el Stade Brest va empatar el partit després d'una acció individual de Romain Faivre en la qual poc va poder fer el porter vermell.

No va trigar a respondre el RCD Mallorca. En el 71, Víctor Mollejo va desviar amb molta qualitat una falta botada per Joan Sastre que va servir per a avançar, una vegada més, al conjunt dirigit per Luis García Plaza. Amb aquesta victòria el conjunt vermell va certificar la seva cinquena victòria en aquesta pretemporada. Cinc victòries en cinc partits, set gols a favor i dos en contra. A dues setmanes d'arrencar La Lliga, els bermellonesjugaran el dia 4 davant l'SD Huesca i, finalment, el 7 d'agost el Trofeu Ciutat de Palma davant el Cagliari italià.

RCD Mallorca: Leo, Maffeo (65’), Raíllo (21’), Valjent, Jaume Costa (46’), Baba (65’), Salva Sevilla (46’), Dani Rodríguez (65’), Lago Junior (65’), Mboula (65’), Ángel (46’)

Suplents: Pere Joan, Sastre (65’), B. Oliván (46’), Russo (21’), Gayà, Sedlar (65’), Ruíz De Galarreta (46’), Febas (46’), Giaquinto, Mollejo (65’), Javi Llabrés (65’), Pablo Gálvez (65’)

Gols: Salva Sevilla, 1-0 (11’); Romain Faivre, 1-1 (62’); Víctor Mollejo, 1-2 (71’)