El RCD Mallorca guanya el Trofeu Ciutat de Palma davant el Cagliari (1-0)

Els vermells aconsegueixen la victòria en l'últim partit de pretemporada

El RCD Mallorca va guanyar per la mínima al Cagliari el Trofeu Ciutat de Palma (1-0). Els vermells van vèncer gràcies al gol de Dani Rodríguez en la primera meitat. En el qual va ser l'últim partit de la pretemporada, el Trofeu Ciutat de Palma en el Visit Mallorca Estadi, el RCD Mallorca va realitzar la presentació de tots els jugadors que vestiran la camiseta vermella aquesta temporada en el retorn de l'equip a Primera Divisió. Per a l'onze inicial, Luis García Plaza va sortir amb el canterano Pablo Gálvez en la punta d'atac i Dani Rodríguez tirat a banda. Un onze recognoscible i que va arrencar el partit molt concentrat.

En l'inici del Trofeu Ciutat de Palma, les bones accions de Mboula van suposar els primers acostaments vermells. En el minut 20 va ser el banda català el que va tenir l'oportunitat per a inaugurar el marcador. Jordi Mboula va guanyar l'esquena a la defensa italiana i en el seu intent de picar la pilota, el porter va aconseguir desviar i en el rebutg l'intent de Gálvez va marxar per sobre de la porteria del Cagliari. Tres minuts després, Dani Rodríguez el que va realitzar una jugada de molta qualitat. Des del centre del camp va conduir la pilota el de Betanzos i, després de marxar-se de dos jugadors, el va provar des de lluny però Cragno va detenir la pilota.

En el minut 25, Pablo Gálvez va recollir una pilota dins de l'àrea i, després de girar-se amb un central encimbellant-la, va treure un gran tret però el porter va desviar l'acció vermella. En el 40 va arribar el primer gol del RCD Mallorca. La jugada va iniciar després d'una altra gran jugada de Mboula per la banda i, després d'un parell de rebutgis, Dani Rodríguez va ser l'encarregat d'introduir la pilota dins de la porteria italiana. Amb el 1-0 es va arribar al descans.

Els segons 45 minuts van començar un RCD Mallorca estrenyent la porteria italiana. En el 49, Dani Rodríguez va finalitzar una bona triangulació entre Salva Sevilla i Ruiz de Galarreta. Un minut després van ser els visitants els que van buscar la porteria vermella, però Manolo Reina va detenir sense problemes el xut de Joao Pedro. Amb el pas dels minuts el ritme del partit va disminuir. Van trigar a arribar les ocasions, però en el tram final i després dels canvis, el RCD Mallorca va estrènyer l'àrea italiana. No es va tornar a moure el marcador i amb el 1-0 el conjunt de Luis García Plaza va aconseguir el Trofeu Ciutat de Palma.

RCD Mallorca: Manolo Reina, Maffeo, Valjent (79’), Russo, Jaume Costa (46’), Baba, Salva Sevilla (59’), Ruiz de Galarreta (75’), Dani Rodríguez, Mboula, Pablo Gálvez (59’)

Suplents: Leo Román, Pere Joan, Sastre, B. Oliván (46’), Febas (75’), Abdón (59’), Lago Junior (59’), Sedlar (79’), Raíllo, Gayà, Llabrés, Mollejo

Gols: Dani Rodrídguez, 1-0 (40’)