El RCD Mallorca perd el seu primer partit de pretemporada (1-0)

Els vermells van caure davant l'SD Osca en el Piràmide

El RCD Mallorca va perdre davant l'SD Huesca (1-0) en el Pirámide. Els vermells van perdre el seu primer partit d'aquesta pretemporada en la seva visita a terres d'Osca. El RCD Mallorca va realitzar un bon partit amb molts acostaments perillosos, però sense trobar la porteria blaugrana. En el qual era el sisè i penúltim partit de la pretemporada, Luis García Plaza va continuar amb les rotacions i proves com en la banda dreta posicionant un doble lateral amb Sastre i Maffeo.

La primera aproximació del partit va ser per als vermells. Una bona jugada individual d'Ángel que, després d'un molt bon centre picat, Maffeo va aconseguir anotar però en posició de fora de joc. Encara amb l'SD Huesca mantenint la possessió, la primera ocasió clara de perill va ser per al RCD Mallorca. Després d'una recuperació, Baba ho va provar des de lluny però Andrés Fernández va desviar a servei de cantonada.

En el minut 20, el col·legiat va assenyalar penal a favor de la SD Osca després que la pilota impactés a les mans de Sedlar dins de l'àrea. Seoane va ser l'encarregat de xutar i marcar el primer gol del partit. No van trigar a respondre els vermells amb una doble oportunitat de Mollejo i Ángel Rodríguez. Amb la victòria per la mínima de la SD Huesca es va arribar al descans. Una primera part en la qual el conjunt de Luis García Plaza va tenir bones aproximacions, però no van arribar a trobar amb perill la meta local.

Els segons 45 minuts van arrencar amb bons minuts del RCD Mallorca. Sumades a les rotacions que va anar introduint Luis García Plaza, l'equip va continuar estrenyent i intimidant la porteria blaugrana. En el 60’, B. Oliván va estar prop de trobar la porteria d'Andrés Fernández, però el seu tret va sortir fregant el travesser. Dos minuts després va ser el torn de la SD Huesca que es va acostar a la meta de Manolo Reina. El porter vermell va aconseguir desviar un u contra un molt perillós.

En el tram final del partit, el RCD Mallorca va estrènyer i es va acostar a l'àrea local amb bons acostaments de Oliván i Sastre, a més de bones accions de Pablo Gálvez. Amb el 1-0 es va arribar al final del partit. Amb aquest resultat va arribar la primera derrota dels bermellones en aquesta pretemporada després de cinc victòries consecutives. L'últim test de la pretemporada serà el dia 7 d'agost en el Trofeu Ciutat de Palma davant el Cagliari de la Sèrie A italiana.

RCD Mallorca: Manolo Reina, Joan Sastre, Sedlar, Russo (46’), B. Oliván, Baba (46’), Salva Sevilla (70’), Febas, Mollejo (75’), Maffeo (46’), Ángel (46’)

Suplents: Leo Román, Pere Joan, Valjent (46’), Jaume Costa, Gayà (46’), Ruiz de Galarreta, Giaquinto, Lago Junior, Mboula (75’), Dani Rodríguez, Abdón Prats (70’), Pablo Gálvez (46’), Llabrés (46’)

Gols: Seoane, 1-0 (21’)