El RCD Mallorca aconsegueix la victòria per acomiadar-se de La Nucia

Els vermells guanyen 1-0 a la SD Eibar gràcies a un gol d'Ángel Rodríguez

El RCD Mallorca va guanyar un a zero a la SD Eibar en el qual va ser l'últim partit del conjunt vermell a La Nucia. L'encarregat d'anotar l'únic tant del partit va ser Ángel Rodríguez que es va estrenar amb la camiseta del RCD Mallorca. Amb aquesta victòria davant el conjunt armero, l'equip de Luis García Plaza va sumar ple de victòries després de guanyar al FC Cartagena, UD Eivissa i l'SD Eibar.

Per a l'últim partit a La Nucia, Luis García Plaza va realitzar un onze amb alguns dels jugadors més utilitzats durant la pretemporada i altres nous com Ángel Rodríguez, Maffeo i Jaume Costa junts en l'equip titular.El partit va arrencar amb un RCD Mallorca amb autoritat i ben plantat en el terreny de joc. Bones combinacions, però sense arribar a inquietar la porteria de la SD Eibar. No va ser fins al minut 29 quan el conjunt vermell va treure el cap a la meta defensada per Yoel amb una bona falta botada per Ruíz De Galarreta

Un minut després, Jaume Costa va enganxar una bona pilota després d'un rebutgi que el porter armero va desviar a servei de cantonada. Amb uns molt bons minuts finals del RCD Mallorca es va arribar al final dels primers 45 minuts. La segona meitat va començar igual que va acabar la primera. El conjunt dirigit per Luis García Plaza va començar sent dominador de la pilota i no van trigar a arribar les ocasions de perill.

En el minut 51, Maffeo va realitzar un xut potent des de fora de l'àrea, però el porter de la SD Eibar va enviar la pilota a córner. D'aquest servei de cantonada va arribar el primer gol d'Ángel Rodríguez amb la camiseta vermella, després d'un gran centre de Ruíz De Galarreta. Amb el pas dels minuts va arribar el carrusel de canvis per a donar-li aire fresc a l'equip en els minuts finals de partit.

En el 75, Javi Llabrés ho va intentar des de la frontal amb un xut molt bo, però va sortir fregant el pal. En el tram final, l'SD Eibar el va intentar, però el RCD Mallorca es va mostrar sòlid i no va cedir. Amb el 1-0 es va arribar al final del partit i el conjunt vermell va tancar el seu stage a La Nucia amb ple de victòries. Victoria davant FC Cartagena (1-0), UD Eivissa (2-1) i SD Eibar (1-0).

RCD Mallorca: Manolo Reina (71’), Maffeo (71’), Valjent, Raíllo (71’), Jaume Costa (60’), Baba (71’), Ruíz De Galarreta (60’), Dani Rodríguez (71’), Mollejo (71’), Mboula (71’), Ángel (60’)

Suplents: Leo (71’), Pere Joan, Lago Junior (60’), Salva Sevilla (60’), Pablo Gálvez (71’), Sedlar (71’), Sastre (71’), Javi Llabrés (71’), Gayà, Diabaté, Giaquinto, Russo (71’), Oliván (60’) , Febas (71’), Tovar

Gols: Ángel, 1-0 (52’)