El RCD Mallorca aconsegueix la victòria en el segon partit de pretemporada (1-0)

Els vermells guanyen al FC Cartagena en Benidorm

El RCD Mallorca va vèncer en el segon partit de pretemporada davant l'FC Cartagena (1-0). Els vermells van guanyar amb el solitari gol de Salva Sevilla en la primera meitat. Luis García Plaza va continuar amb les rotacions i fins a 22 jugadors van comptar amb minuts en el primer partit del stage a Benidorm.

Per al segon partit de la pretemporada, el primer en el stage que està fent el conjunt vermell a Benidorm, Luis García Plaza va fer canvis en l'onze i va continuar amb les rotacions. En el primer partit de preparació els vermells van aconseguir vèncer en l'últim minut gràcies a una bona rematada de Martin Valjent

El RCD Mallorca va sortir al terreny de joc ben plantat i amb un esquema diferent a l'habitual. Dani Rodríguez situat en posició de punta donant molta mobilitat a les triangulacions vermellas. En el minut 17 va arribar el primer gol del partit per al RCD Mallorca. Salva Sevilla va anotar després d'una bona jugada pel lateral dret de Pablo Maffeo

En el minut 42, Boateng va tenir una oportunitat claríssima per al conjunt blanc-i-negre. El jugador del FC Cartagena va rematar només dins de l'àrea, però el seu tret va sortir per sobre de la porteria de Manolo Reina. Amb el 1-0 es va arribar al final dels primers 45 minuts, després d'una primera part dura i amb un conjunt vermell dominador i amb arribades. Amb el mateix ritme i amb tres canvis en el costat vermell va arrencar la segona meitat.

Encara així, no va ser fins al minut 60 quan va arribar la primera oportunitat de perill de la segona meitat per als de Luis García Plaza. Martin Valjent va estar a punt de rematar un gran centre lateral de Salva Sevilla després d'una falta provocada per Jordi Mboula per la dreta. En els següents minuts, cap dels dos equips van arribar a crear perill.

En el minut 75, Thomas Giaquinto va enviar la pilota al pal amb l'exterior de la bota dreta, després d'una bona jugada combinativa que va arrencar amb una bona sortida de la pilota d'Aleix Febas. En el minut 80 va respondre l'FC Cartagena amb una bona rematada d'Ortuño al pal. Amb el 1-0 es va arribar al final del partit i el RCD Mallorca va aconseguir la seva segona victòria de la pretemporada.

RCD Mallorca: Manolo Reina (78'), B. Oliván (56'), Russo (78'), Valjent (78'), Maffeo (46'), Baba (46'), R. De Galarreta (56'), Salva Sevilla (66'), Mollejo (78'), Dani Rodríguez (66'), Lago Júnior (46')

Suplents: Leo Román (78'), Sastre (46'), Febas (56'), Mboula (46'), Cufré (56'), Sedlar (46'), Javi Llabrés (78'), Tovar (66'), Thomas (66'), Ibra (78'), Gayà (78')

Gols: Salva Sevilla, 1-0 (17')