Cròniques cantera

El RCD Mallorca B cau a Sagunt per la mínima (1-0)

Els de Julián Robles van perdre davant l'Atlético Saguntino en la tercera jornada de 2RFEF

El RCD Mallorca B va perdre en la seva visita a l' Atlético Saguntino (1-0). Els de Julián Robles no van poder davant un equip que va tirar d'experiència i que va aprofitar les seves oportunitats. Amb aquesta derrota, els vermells sumen dues derrotes consecutives a domicili.
El partit va arrencar amb un RCD Mallorca B ben plantat i amb intencions de ser dominador. Encara així, els locals amb un bon bloc defensiu van tapar les arribades vermellas. En el minut 23 i després d'una fallada defensiva, Nacho Ramón va regatejar i va batre a Jaime.
Amb el gol, el filial vermell va buscar la igualada en les botes de Jaume Tovar. El capità mallorquinista el va intentar, però el seu tret va sortir desviat de la porteria local. Amb el 1-0 es va arribar al final de la primera meitat.
Després del descans, el partit va continuar amb la mateixa línia. Un RCD Mallorca B amb pilota i un Atlético Saguntino que aguantava i, de jugades aïllades, buscava la porteria de Jaime.
En el tram final del partit, els de Julián Robles van estar prop d'aconseguir l'empat, però els tres punts es van quedar a Sagunt. El filial del RCD Mallorca B suma un punt en les primeres jornades, després de dues derrotes seguides a domicili en Segona RFEF.

RCD Mallorca B: Jaime, Joel (Valverde, 21'), David López, Gayà, Hermelo (De Baunang, 72'), Montalbán (Giaquinto, 51'), Quintanilla, Miquel Llabrés, Miguelito, Ibra, Tovar (Tòfol, 72')