Cròniques cantera

El Juvenil A del RCD Mallorca guanya i suma deu jornades seguides sense perdre

Els vermells van sumar de tres davant el CE Europa i contínua amb la seva bona dinàmica en DH

El Juvenil A del RCD Mallorca va guanyar en la seva visita a Barcelona per a jugar davant el CE Europa (0-1). Els vermells van guanyar gràcies a un gol de Sempere que porta quatre gols en tres partits. Els de Carlos Muñoz sumen i segueixen en la màxima categoria juvenil i ja són deu les jornades consecutives sense perdre. Ara mateix, el Juvenil A del club està assentat en la quarta plaça.

El RCD Mallorca va arribar a Barcelona amb ganes de continuar amb la bona dinàmica i, sobretot, amb les bones sensacions de les últimes setmanes. Els catalans van buscar el joc directe i sorprendre els vermells amb les segones jugades. Al caient del descans, el bon futbol mostrat pel conjunt mallorquinista va tenir els seus fruits. Miquel Munar va centrar des del costat dret perquè un Sempere molt inspirat, una setmana més, marqués el seu quart gol en tres partits.

La segona part va continuar amb el mateix guió. Un CE Europa que necessitava els punts i que el va intentar de totes les formes possibles. Per part seva, el RCD Mallorca va buscar tancar el partit, però no el va aconseguir. Encara així, els vermells van aconseguir la victòria i van sumar la seva desena jornada consecutiva sense perdre, sis victòries i quatre empats.

RCD Mallorca: Iván López, Miguel Munar, Marcos Fernández, Pablo Moyá, Leo Mascaró, Ramón Campins, Gabriel Ramis (58'), Pau Vila (89') , Miguel Susarte (46'), David Conejero (87'), José Carlos Sempere. (69')

Suplents: Quetglas, Pere Haro (89'), Marcos Plomer (58'), Víctor Barber (87'), Montiel (69'), Pau Mascaró (46'), Toni Quetglas

Gols: Sempere, 0-1 (37')