Cròniques cantera

El Juvenil A del RCD Mallorca cau davant el RCD Espanyol (1-2)

Els vermells van perdre després d'un bon partit en l'estrena a casa

El Juvenil A del RCD Mallorca va perdre en la seva estrena com a local davant el RCD Espanyol (1-2). Els de Carlos Muñoz van arrencar molt bé el partit però, a poc a poc, la insistència perica va girar el marcador. Els vermells ho van intentar fins al final, però sense recompensa.

El RCD Mallorca debutava a casa en la màxima categoria Juvenil a Espanya davant un RCD Espanyol sempre ben treballat i, sobretot, amb les coses molt clares. Encara així, van ser els locals els primers a colpejar. No passava ni un minut en el cronòmetre quan Lluís Montiel va marcar el primer gol del partit. El '10' i capità vermell va aprofitar un rebutg dins de l'àrea per a definir amb l'esquerra al pal llarg, impossible per al porter blanc-i-blau.

Amb el gol local, els de Xavi Corominas van reaccionar i van gaudir de bons minuts. En el minut 16, Pol Cid va rematar de primeres amb l'exterior de la bota i va marcar després d'un gran centre de Ousmane per la banda esquerra. El 1-1 va suposar un final de la primera part amb molta intensitat. Bones accions de locals i visitants, però sense arribar a perforar cap de les dues porteries.

La segona part arrnacó igual que va acabar la primera. Bones accions i, sobretot, molt de futbol. Els pericos van ser els que van aconseguir anotar el punt definitiu després d'un tret de Ousmane des de fora de l'àrea. Després del gol visitant, el conjunt de Carlos Muñoz va reaccionar i va tenir ocasions clares per a empatar el partit. Fins a dues ocasions, Pau Mascaró va enviar la pilota al pal. Un després d'un xut des de fora de l'àrea i un altre després d'un servei de cantonada.

Amb el 1-2 i amb un conjunt vermell bolcat es va arribar al final del partit. Amb aquesta derrota el RCD Mallorca encara no ha sumat després que se suspengués la primera jornada per fortes tempestes a Girona. Ara el juvenil A bermellón viatjarà a Cornellà per a intentar el primer punt de la temporada.

RCD Mallorca: Iker Radó, Carles Sogorb (Arnau Villa, 85'), Santi Avila, Pablo Moyá, Erik Quevedo, Martí Payeras (Bruno Calcagno, 46'), Gabriel Salas (Diego López, 55'), Jan Salas, Pau Mascaró, Luis Montiel, Marcos Plomer (Alex Sánchez, 76')

Gols: Lluís Montiel, 1-0 (1'); Pol Cid, 1-1 (16'); Ousmane, 1-2 (60')