Cròniques cantera

El filial del RCD Mallorca venç al CE Felanitx i és més líder (2-0)

Els vermells van sumar de tres i ja li treuen vuit punts al CD Manacor

El RCD Mallorca B va sumar de tres una jornada més en Tercera Divisió. Els de Julián Robles van superar al CE Felanitx (2-0) en el qual va ser un partit sòlid i en el qual va costar arribar a porteria, però que al final deixa als vermells amb un diferència de vuit punts sobre el segon classificat, el CD Manacor. David Valverde i Javier Albín van ser els autors dels dos gols del filial mallorquinista.

Dotze minuts va trigar el RCD Mallorca B a inaugurar el marcador. David Valverde va definir a la perfecció una contra que va començar en les botes de Ibra. Conejero va ser l'encarregat de superar a dos contraris i cedir perquè Valverde marqués el seu primer gol amb la camiseta vermella aquesta temporada. La primera meitat va continuar amb un conjunt mallorquinista sent dominador, però sense marcar el gol de la tranquil·litat.

La segona part va ser una mica més del mateix. El filial vermell era l'equip que arribava amb més presència i el que aconseguia combinar i superar línies. A més, els de Julián Robles van mostrar una dels seus senyals d'identitat de la temporada, la pressió després de perduda que va impedir al CE Felantitx estar còmode sobre el camp. Fins al 88 va haver d'esperar el filial per a sentenciar el partit.

Adrián Montalban va realitzar una bona jugada individual per la banda esquerra per a centrar i trobar a un Albín lliure de marca que no va fallar. A la victòria del RCD Mallorca B, se li va sumar la derrota del CD Manacor davant el CD Llosetense, un resultat que deixa als vermells vuit punts per davant del segon classificat.

RCD Mallorca B: Quevedo, David López, Valverde (54'), Pep Gayà, Jaime de las Marinas, Conejero (54'), Javier Albín, Thomas (12'), Tovar, Ibra Diabaté, Javi Llabrés

Suplents: Elías, Torregrossa (75'), Víctor (75'), Quiros, Elías Chentouf (12'/75'), Miguel Martín (54'), Montalbán (54')

Gols: Valverde, 1-0 (12'); Javier Albín, 2-0 (88')