Cròniques cantera

Derrota del filial a casa davant el RCD Espanyol B

Els vermells no van poder davant un filial perico molt sòlid en les dues àrees

El RCD Mallorca B va caure a casa davant el RCD Espanyol B (0-2). Els de Julián Robles es van veure superats davant un filial perico sòlid i encertat en les àrees. Els gols de Roger i Lucca van deixar al filial vermell sense opcions.

El partit va arrencar amb molt de respecte entre tots dos conjunts i sense acostaments clars. De l'embranzida i força de Tovar i Gálvez van arribar les accions més perilloses, però la defensa visitant va aguantar molt bé les envestides dels bermellones.

Amb els 20 minutos complerts es van avançar els visitants. Roger va aprofitar una pilota rebutjada en la frontal per a batre a Jaime i marcar el primer tant del partit. Amb el gol, els dos equips van continuar igual: solidesa i sense concedir.

Encara així, en la recta final de la primera part va arribar el segon i definitiu gol. Lucca va recollir una pilota en banda dreta per a, després de deixar enrere a tres jugadors, definir i marcar el segon gol del partit.

Amb el 0-2 es va arribar al final del partit. Un resultat que va ser el definitiu després d'una segona part en la qual la fortuna no va somriure als locals. David López i Ibra Diabaté van tenir dues bones oportunitats per a retallar distàncies, però la pilota no va entrar.

Amb aquest resultat els vermells estan situats en la zona vermella de la classificació després de quatre punts en sis jornades. Ara el filial mallorquinista prepararà la seva visita al camp del líder, el Teruel.

RCD Mallorca B: Jaime Durán; Miguelito, David López, Hermelo, Montalban (Marcos, 82′); Valverde (Ibra, 46′), Quintanilla (Tofol, 46′), Giaquinto (Imanol, 62′), Llabrés; Tovar y Gálvez (Lázaro, 46′)

Espanyol B: Iker Venteo; Abde, Recasens, Alejandro Pérez, Lancho, Kenneth Soler (Joan Puig, 67′); Roger Martínez, Villahermosa (Gorjón, 77′), Nabil (Dacosta, 67′); Luka Koleosho (Javi Hernández, 77′) y Becerra (Óscar Romero, 87′)

Gols: 0-1, Roger Martínez (22′); 0-2, Luka Koleosho (44′)