Cròniques cantera

Crònica: L'Hospitalet 0 - Mallorca B 1

El Mallorca B ha tancat amb una treballada victòria, una setmana maratoniana amb tres partits en els que de 9, ha sumat 5 punts. Després d'empatar a Badalona i a casa amb el Lleida Esportiu, avui dematí els d'Olaizola han pogut aconseguir la victòria gràcies a un gol de James a la primera part. El mallorquinista ha sentenciat després d'una molt bona jugada individual de Cedric al minut 24.

El partit no ha tengut un dominador clar, encara que ha repost  diferents ofensives del filial que ha gaudit de les millors ocasions.

La segona part ha seguit amb el ritme dels dos equips que han intercanviat oportunitat de gol. En els segons 45 minuts ha estat determinant l'efectivitat de Parera, que novament ha defensat la porteria vermella i ja suma tres partits consecutius sense encaixar cap gol. També ha estat crucial l'intervenció de Joan Sastre que ha evitat l'atac de l'Hopitalet des del lateral i no ha permès que una de les millors arribades de l'equip local poguès empatar el marcador.

Amb el resultat favorable, però amb la sensació de partit incòmode, Javier Olaizola ha decidit retrassar les línies de l'equip i reforçar la defensa amb els canvis de Jaume Pol i Antoine que han entrat per Cano i Cedric que han abandonat el terreny de joc després de protagonitzar un molt bon enfrontament. Amb la defensa més poblada, i les mans d'un encertat Parera, el filial ha pogut mantenir el 0-1 fins al final del partit i aconseguir els tres punts a un estadi sempre complicat.

Amb aquest resultat, el Mallorca B ja suma 16 punts i puja fins a la 12 posició de la taula.