Skip to main content
PRIMER EQUIP

Campabadal: “els culpables de la situació som els jugadors”

El lateral reconeix que hi ha equip per estar més amunt i llança un missatge de tranquil•litat

Eduard Campabadal ha atès a la premsa després de l'entrenament d'aquest matí i ha destacat que el vestuari està amb Fernando Vázquez malgrat els últims resultats adversos, “la situació no és la millor, però sabem que els culpables som nosaltres. Hem de ser autocríticos i hem de donar més. Tenim equip per estar més amunt”.

En aquest sentit el lateral va destacar que no veu a l'entrenador molt diferent a les setmanes anteriors, “ho veiem normal, és una persona molt tranquil·la i el que ens transmet és això, tranquil·litat. Jo ho veig com sempre”. Així, també va recordar que l'equip ha jugat bé durant una bona part del campionat, “hem tingut el control durant molts partits i no ens creaven ocasions. Estàvem satisfets amb el joc encara que ens costés marcar. Sabíem que a Lugo ho passaríem malament, jo per exemple mai he guanyat allí, i així va ser. Els errors van ser nostres, ni de l'entrenador ni de coses externes. Ens va faltar competitivitat. No ens poden fer aquests gols. A partir d'ara hem de millorar. Vam fer tres o quatre partits bons, aquesta és la línia que hem de recuperar”.

El català va assegurar que la comunicació entre els jugadors i la resta d'estaments del club, cos tècnic i adreça, és bona, “tenim un bon grup i ens podem dir les coses a la cara. Es tracta de millorar i aquesta setmana, contra l'Osca, seria una bona oportunitat de rescabalar-nos”.

Campabadal va assumir que l'equip no està responent a les expectatives dels afeccionats, “som un equip per tenir la sensació i l'obligació de guanyar cada setmana. Sabem que no hauríem d'estar on estem. Cal aconseguir no pensar més enllà de la propera trobada, anar partit a partit. Cal respondre a les expectatives de l'afició pensant només en el següent xoc sense mirar més enllà”.

Finalment va assegurar que és normal que la gent exigeixi més a l'equip, “perquè nosaltres som els que més ens exigim. Hem d'assumir que hem de donar més”.