A Sevilla!!!

El RCD Mallorca es classifica a la quarta final de Copa del Rey de la seva història després d'eliminar en penals al la Real Sociedad

Que sí! Que ho hem fet! Estam en la final de la Copa del Rey!

El RCD Mallorca ha eliminat en uns penals impecables (4-5) a la Real Sociedad després de l'1-1 amb el qual es va arribar al final dels 120 minuts reglamentaris. Gio González va ser l'autor del gol mallorquinista.

Els primers 45 minuts han estat marcats per la falta d'ocasions reals de perill i pel fet que cap equip es va fer amb el domini del partit. L'elenc de Javier Aguirre no va voler cedir terreny davant els locals i quan el partit semblava anar-se'n al descans amb 0-0, Gil Manzano va assenyalar un penal a favor de la Real Sociedad per mans d'Antonio Raíllo dins de l'àrea. L'encarregat de llançar la pena màxima va ser Brais Méndez, però Dominik Greif, un dels grans herois de la Copa, va treure un bon peu per a evitar l'1-0.

En el segon temps, l'arrencada del Mallorca no va poder ser millor, ja que en el 50', un excel·lent centre des de l'esquerra de Jaume Costa va ser rematat en el segon pal per Gio, que amb una rematada de cap va batre Álex Remiro. La Real es va bolcar en cerca de l'empat i el va aconseguir en el 70' de partit gràcies al gol de Mikel Oyarzabal després d'una assistència de Brais.

Amb 1-1 es va arribar al final dels 90 minuts reglamentaris. En la pròrroga, Samu Costa va desbaratar damunt de la línia, fins a dues ocasions, l'arribada més clara del temps extra del conjunt basc. En els segons 15 minuts restants, el Mallorca va millorar i va treure més el cap, sobretot gràcies a la frescor de Nemanja Radonjić, però el resultat no es va moure.

Des dels onze metres, el Mallorca va ser infal·lible: van anotar els seus cinc llançadors (Muriqi, Morlanes, Mascarell, Radonjić i Darder) i Greif es va encarregar de parar el de Oyarzabal. D'aquesta manera, l'equip d'Aguirre tornarà a trepitjar una final de Copa del Rei 21 anys més tard de l'aconseguida a Elx.

Ficha tècnica

Real Sociedad: Remiro; Galán (Galán min 91), Le Normand, Zubeldia, Traoré; Méndez (Turrientes min 79), Zubimendi, Merino (Olasagasti min 104); Kubo (Sadiq min 104), Silva (Becker min 46), Zakharyan (Oyarzabal min 63).

RCD Mallorca: Greif; Gio, Valjent, Raillo, Copete, Costa (Lato min 99); Dani Rodríguez (Darder min 99), Samu Costa (Mascarell min 106), Antonio Sánchez (Manu Morlanes min 72); Abdón (Muriqi min 62), Larin (Radonjić min 106).

Amonestaciones: El colegiado ha amonestat Le Normand per part de la Real Sociedad, y Copete, Jaume Costa y Muriqi per part del RCD Mallorca.

Goles: 0-1 Gio Gonzalez, minut 51; 1-1 Oyarzabal, minut 70.