Skip to main content
PRIMER EQUIP

Yuste: “parlar de l'ascens sembla un tema tabú, però és el nostre objectiu”

El de Cartagena assegura que ara toca treballar dur per agafar forma i assumir conceptes

Héctor Yuste ens ha atès en la concentració del primer equip en terres holandeses i ha comentat que la pretemporada està sent dura, “no sé com s'està percebent des de fora però l'equip està corrent i treballant molt. Físicament està sent dura”. En aquest sentit el migcampista va assumir que, “estem en una fase en la qual toca córrer, passar-ho malament i suar, però estem aquí per a això. L'equip està content, agafant els conceptes que vol el míster. Esperem que d'aquí al final de pretemporada l'equip sigui una pinya, estigui forta, i les coses surtin bé”.

El jugador va lloar la política de fitxatges del club, i va destacar les qualitats de les noves incorporacions, “crec que s'ha fitxat a gent que té les coses molt clares. Gent que ve a complir l'objectiu que volem tots. La gent és conscient que ens espera un any llarg i volem fer-ho bé.

Respecte a l'objectiu, i encara que segons la seva opinió sembli un tema “tabú” a l'entorn del club, Yuste ho té clar, “crec que tots som conscients que l'objectiu és l'ascens. Tot jugador que signa amb el Mallorca sap que aquí hi ha una exigència alta. Així ho demana l'afició i la història del club. No cal tapar-ho. Ara estem centrats a agafar el ritme, ojala al juny ho aconseguim, és el somni de tots”.

Respecte a les seves sensacions personals, va assegurar sentir-se content, “per començar a trobar-me ben físicament perquè els primers dies em costava recuperar una mica més. Estic feliç de continuar en el projecte i que expliquin amb mi. El meu objectiu és sumar, jugar i ajudar a fer pinya”, va concloure.