Skip to main content
PRIMER EQUIP

Juan Rodríguez: “Aquesta plantilla ofereix moltes possibilitats”

El migcampista, autor dels dos gols, assegura que l'equip torna amb “bon sabor de boca”

Juan Rodríguez, autor dels dos gols en el partit d'avui, ens ha atès i ha assenyalat que l'equip està en una bona dinàmica de treball i que l'objectiu de l'equip, “és seguir acumulant càrrega per afrontar l'inici de lliga en les millors condicions”. El de Màlaga, en aquest sentit, va reconèixer que no s'han fixat molt en els resultats de la gira per Holanda, “ens hem pres aquests partits com si fossin entrenaments, i els rivals estan més frescos que nosaltres, però ens anem a Palma amb bon sabor de boca”.

El migcampista, que avui ha jugat per banda, llevo importància als seus dos gols, “m'ha tocat jugar en una posició diferent que m'ha permès arribar més a l'àrea. He tingut sort de marcar dues, però no crec que sigui el salvador”, va apuntar.

En relació al canvi de sistema de Fernando Vázquez, amb quatre interiors i sense extrems purs, el jugador va comentar que, en la seva opinió, “tenim una plantilla que ofereix moltes variants i possibilitats a l'hora de confeccionar un onze, després és el míster el que decideix a qui posa i el dibuix tàctic. L'important és que la competència ens fa millorar”.

Preguntat per les sensacions del grup, va reconèixer que l'equip està més en forma, “és normal, hem fet molts entrenos i hem d'anar trobant-nos millor. La idea és arribar al primer partit en forma i amb els conceptes apresos”, va concloure.