#mallorcaBtour: Rotlet Molinar 1 - Mallorca B 4

El Camp del Rotlet Molinar va ser l'escenari de la tercera aturada de la #mallorcaBtour. El filial va jugar dissabte un partit amistós davant l'equip de tercera divisió, precisament, el darrer rival de la lliga regular de la passada temporada.

Sota un sol de justícia tots dos equips varen afrontar el partit com un entrenament a la competició, sobretot els locals, que tot just havien començat la pretemporada aquesta mateixa setmana i era per tant, el seu primer amistós. Amb aquest context, el Mallorca B va assumir el domini del partit i va saber guanya-se el resultat amb dos gols a cada part. A la primera, Rodado i Juanjo Nieto, de falta directe a la central de l'àrea, varen avançar l'equip al marcador. Tot just començar la segona part, al minut 46 de partit, el Rotlet Molinar va aprofitar una bona ocasió i va poder sumar l'1 a 2 al marcador.

Finalment, Xesc i Pep Biel, al 79' i al 84' varen tancar el resultat amb l'1 a 4 definitiu. En aquesta ocasió, i novament més enllà del resultat, el grup va seguir treballant en els aspectes tàctics necessaris per començar dia 21 la temporada amb l'equip a punt. Les sensacions són cada vegada millors i els jugadors es senten integrats dins el grup.