Skip to main content
PRIMER EQUIP

Crònica De Graafschap 1 RCD Mallorca 2

L'equip guanya el seu últim partit a Holanda oferint bon joc

El Mallorca ha guanyat el seu últim partit de la gira holandesa en vèncer al de Graafschap per un gol a dos, en un partit accidentat en la primera part, amb tres substitucions per cops i lesions, i en el qual els de Vázquez van arribar a agradar-se en la segona part, que van dominar para remunten el marcador. 
El partit va començar amb els dos equips estudiant-se i buscant mantenir la possessió de la pilota. El Mallorca es va plantar amb dues línies de quatre molt juntes i, amb la possessió, buscava les bandes per trencar la defensa rival. 


Els primers vint minuts es va veure un partit de poder a poder, amb lluita pel control però sense acostaments a les àrees. Els porters amb prou feines van intervenir fins que una bona passada de Colunga deixa solament a Óscar Díaz a l'àrea, el meta holandès la va treure amb el peu. La jugada va trencar el partit i, amb prou feines tres minuts, després els holandesos es van avançar per mitjà de Koolhof després d'una bona combinació que li deixa mà a mà amb Cabrero.

Van ser els moments de més domini del de Graafschap. Els bermellones van acusar el gol, o els holandesos es van venir a dalt, el cas és que els costava mantenir la possessió i frenar als de casa. 

El segon període va començar bé per als interessos dels de Vázquez ja que, amb prou feines en el 48, un córner magistralment tret per Culio va ser rematat per Juan Rodríguez a la xarxa, igualant el marcador. Els bermellones van circular molt bé la pilota en aquests minuts, van dominar i pràcticament van tancar al seu rival.

Company, en el minut 53 ho va provar des de lluny sense fortuna. La superioritat era manifesta i en el minut 65, Juan Rodriguez controla una pilota a l'àrea, es regira i, després de donar en el pal llarg apunta el segon gol al seu compte particular. Vázquez havia apostat per mantenir el control jugant amb quatre migcampistes de toc, sense extrems purs, i la imatge de l'equip, per moments, va ser bastant bona.

Amb aquesta victòria es tanca el calendari d'amistosos de l'equip a Holanda. El dilluns l'expedició torna a Mallorca.