Skip to main content
PRIMER EQUIP

Vicente Moreno: "El que comença ara serà més complicat"

El tècnic ha celebrat el triomf davant el Sevilla Atlético y se siente orgulloso de sus jugadores

L'entrenador del Real Mallorca, Vicente Moreno ha celebrat el triomf de l'equip al Trofeu Ciutat de Palma que tanca una pretemporada amb un ple de victòries. "Veig l'equip bé. Hem anat a més cada partit. S'ha pujat el nivell dels rivals i avui n'hem tengut la prova. Hem jugat davant un equip important i amb molt de nivell a Seona Divisió A, amb un entrenador a qui conesc bé i que lluitaran per estar adalt de la classificació", explica el tècnic.

Referent a l'actuació dels seus jugadors, Vicente comenta que "hem donat molt bona imatge i hem tengut més ocasions que el rival, fins i tot per poder guanyar el partit. Crec que hem d'estar contents i satisfets; però hem de tenir clar que el que comença aquesta setmana serà diferent i estar preparats i centrats perquè serà una lliga molt complicada".

Demanat per l'actuació del jove Bryan Reyna, l'entrenador ha valorat el treball que s'està fent en la pedrera del Club: "hi ha molts jugadors amb qualitat i talent, i intentarem aprofitar-los ja que poden tenir cabuda en el primer equipo sobretot aquest any en Segona B.

Finalment, el tècnic ha agraït el suport de l'afició: "han estat amb nosaltres des del minut 1, animant, gaudint quan l'equip ha estat buscant el gol i sofrint quan el Sevilla tenia les seves ocasions. Com he dit a la presentació, necessitam l'ajuda dels afeccionats. Tenen molt a dir aquesta temporada i nosaltres els donarem motius perquè estiguin amb nosaltres".