Skip to main content
PRIMER EQUIP

Vicente Moreno: "No és fàcil sumar els 6 punts en dues jornades"

El Real Mallorca ha sumat la segona victòria d'aquesta temporada per 1 gol a zero enfront de la Penya Esportiva. L'entrenador, Vicente Moreno ha analitzat el partit davant els mitjans. "El més important és haver sumat els 3 punts i estem contents perquè després de dues jornades ja portem 6 punts", ha explicat el tècnic que ha reconegut que "més enllà del resultat, el partit ha estat molt complicat per a nosaltres. El rival s'ha tancat i se'ns ha fet molt difícil trobar espais".
Vicente Moreno s'ha mostrat content per "la bona dinàmica" però també "conciente del que hem de millorar".
Preguntat per l'expulsió del lateral Joan Sastre que ha vist dues grogues i ha hagut d'abandonar el terreny de joc mancant 15 minuts per al final del partit, el míster ha explicat que "no crec que el resultat hagi estat definit per aquesta expulsió. Hem tingut fins i tot alguna ocasió de marcar el dos a zero".
D'altra banda, Vicente ha agraït la gran resposta de l'afició: "avui ha estat molt important sentir-los. En molts moments no sé si hagués canviat el partit sense ells. Ha estat molt important i ens hagués agradat poder brindar-los algun un altre gol".