Skip to main content
Destacats

Valjent, Antonio Sánchez, i Morlanes analitzen la derrota en Montilivi

Els jugadors del RCD Mallorca valoren el partit davant el Girona FC

Derrota del RCD Mallorca enfront del Girona FC en l'Estadi de Montilivi en la jornada 33 de la lliga. Un gol dels locals en l'última jugada del primer temps va condemnar als de Javier Aguirre, que malgrat posar les taules en el marcador gràcies a un penal executat per Vedat Muriqi, van rebre un gol de Taty Castellanos mancant quatre minuts per al final. Per tant, el conjunt de Javier Aguirre continua amb 41 punts en la zona mitjana de la taula.

 

Antonio Sánchez

"Hem aconseguit empatar el partit que és molt complicat fora de casa, però se'ns han tornat a posar per davant en els següents minuts. És un pal dur perquè costa molt empatar. I bo, al final, crec que l'equip ha estat allí. Ho hem intentat. Crec que la primera part ha estat molt igualada i no mereixíem anar-nos al descans perdent. Ara només queda corregir els errors dels minuts finals i dels primers minuts de la segona part, i pel següent partit".

“Al final, l'àrbitre és el que interpreta i no ha assenyalat res. Suposo que no hi ha falta sobre Dani Rodríguez”.

“Afrontarem el partit davant el Cadis amb la mentalitat de sumar els tres punts. I a arribar a aquesta xifra que ens doni una mica de calma, però bo, primer a descansar una mica i a corregir errors”.

“Content de complir el meu partit cent amb aquesta camiseta. És veritat que està sent una segona volta complicada, però arribar a aquesta xifra la veritat és que em dona una mica de força per a seguir i m'omple d'orgull fer-ho en l'equip de la meva casa”.

 

Manu Morlanes

“Caldrà analitzar per què ha vingut el gol. Tenim la sensació que hem tingut l'opció de poder aconseguir l'objectiu, però caldrà esperar una setmana més”

"Són accions amb poca fortuna. Ens anem fotuts perquè teníem un puntet que era un pas important per a aconseguir aquesta permanència, però bo, no ha pogut ser. Encara queden partits i crec que el treball de l'equip és impecable i no se li pot retreure res”

 

Martin Valjent

"Ens quedem fotuts tots perquè hem encaixat en l'últim minut de la primera part i després, al final del partit, fa mal. L'equip està fent molt bona feina i està competint. Tenim l'objectiu a prop i se'ns escapa. Això no ens pot passar més. Haver-nos de que fer-nos forts mentalment i treure aquests punts necessaris per a aquesta permanència matemàticament".

"El futbol són detalls. Cal insistir i continuar treballant. Segur que fent bé el nostre treball, l'esforç es veu recompensat per a aconseguir aquests punts".