Triomf del RCD Mallorca DH davant el CE Constància

Els de Carlos Muñoz segueixen ferms i es fa amb el derbi balear

L'equip Juvenil Divisió d'Honor del RCD Mallorca es va fer amb la victòria davant el CE Constància a la Ciutat esportiva Antonio Asensio (1-0). Després del triomf davant el Reial Saragossa, va aconseguir sumar tres punts a casa gràcies al gol de Pau Mascaró, en una jornada marcada pel fred i la pluja.

A l'inici del partit els de Carlos Muñoz van sortir pressionant la defensa del Constància, sortint del darrere i amb la pilota controlada. L'equip vermell va crear molt perill, però els de Sergio Sanz tapaven molt bé les incursions del quadre local. Al minut 34, Andrés Ordinas va xutar dins l'àrea topant-se amb un gran Quevedo. El RCD Mallorca tenia més control, però en alguna ocasió es precipitava amb algun tir llunyà. El marcador no es va moure en els primers 45 minuts.

A la segona part, el conjunt balear va sortir amb més ambició creant ocasions molt clares. Al minut 61, l'escaire mallorquina va realitzar la millor jugada del partit després d'una combinació perfecta en què van participar Jan Salas i Marcos Plomer passant la pilota a Pau Mascaró que va perforar la porteria de Jaume Morillas. Amb aquest tant, Mascaró iguala cinc dianes al màxim golejador fins aquests moments, Marcos Plomer.

El Juvenil A del RCD Mallorca finalitza la onzena jornada del grup III de la Lliga de Juvenil de Divisió d'Honor com a sisè classificat amb 24 punts. El proper diumenge, el Gimnàstic de Tarragona serà l'últim rival de l'any.

RCD Mallorca: Quevedo, Carles, Haro, Pablo Moya, Arnau Villa, Martí Payeras, Llabrés, Jan Salas, Pau Mascaró, Gómez, Marcos Plomer

Suplents: Dani García, Monedero, Lázaro, Erik, Calcagno, Diego López, Santi Ávila

Gols: Pau Mascaró, 1-0 (61’)