EL RCD Mallorca perd 1-2 davant el Bologna FC (1-2)

Els de Javier Aguirre tanquen el quart partit de preparació amb una derrota, però amb bones sensacions

El RCD Mallorca ha perdut (1-2) davant el Bologna FC 1909 en el seu darrer test de la pretemporada d'hivern, disputat a la Ciutat Esportiva Antonio Asensio. Tino Kadewere va ser l'encarregat d'anotar l'únic tant vermell del partit.

A la primera meitat, després d'un centre de Galarreta al minut 14, Kadewere va tenir la primera ocasió, però el seu xut va sortir desviat. El conjunt dirigit per Javier Aguirre insistia una i altra vegada, però sense sort. Al minut 20 l'equip italià es va avançar en el marcador amb un gol d'Arnautovic, que després d'una passada de Domínguez va batre Rajkovic d'un fort xut des de fora de l'àrea. Al minut 38, Amath va disparar de xilena però sense sort.

A la segona part, el RCD Mallorca va insistir a canviar el resultat. Al minut 54, Galarreta va llançar un córner i de cap, Tino Kadewere va marcar a plaer aconseguint empatar el duel. Al 58, en una jugada dins l'àrea mallorquinista, Orsolini, d'un fort xut, va posar l'1-2 al lluminós. Els locals van realitzar diferents canvis i Pablo Maffeo, després de diverses jornades sense poder jugar, va ser un dels destacats, protagonitzant diverses jugades amb perill. El quadre vermell va voler canviar el resultat, creant moltes ocasions, no obstant el marcador no es va moure.

L'equip illenc torna a la competició el 20 de desembre, enfrontant-se al Reial Unió d'Irún, de la Primera RFEF, a la Copa del Rei. Així mateix, torna a la Lliga Santander el 30 de desembre al Coliseum Alfonso Pérez davant el Getafe.

RCD Mallorca: Rajkovic (60’), Gio González (69’), Raíllo, Nastasic (69’), Valjent (60’), Jaume Costa, Galarreta (60’), Baba, Amath, Kadewere (69’) y Muriqi.

Suplents: Leo Román, Greif (60’), Cufré, Russo (60’), Copete (69’), Antonio Sánchez, Grenier, Abdón, Dani Rodríguez (69’), Maffeo (69’), Ángel y Battaglia (60’).

Bologna FC 1909: Bardi, Posch, Lucumi, Soumaoro, Lykogiannis, Medel, Moro, Soriano, Domínguez, Orsolini, Aranautovic

Gols: Arnautovic, 0-1 (20’); Kadewere, 1-1 (54’); Orsolini, 1-2 (58’)