Skip to main content
Destacats

Grenier i Battaglia analitzen la final del Mundial

Tots dos han estat internacionals amb la seva selecció

Aquest diumenge se celebra la final del Mundial de Qatar entre l'Argentina i França. Una final que tindrà dividits als jugadors del RCD Mallorca: Clément Grenier i Rodrigo Battaglia. De fet, tots dos saben que és defensar la camiseta de les seves seleccions. Grenier explica el que suposa aquesta final per a França: “A França és molt important la Copa del Món. En 2018 guanyem. Deschamps sap com guanyar i ara hi ha molts joves. Esperem guanyar aquesta Copa, però és difícil perquè l'Argentina és un equip molt difícil. Serà una gran final.

El jugador francès del RCD Mallorca ha analitzat a la selecció dirigida per Scaloni: “És un equip compacte, molt agressiu i Messi és el millor jugador. És la seva darrera Copa del Món i és molt important per a ell i per a tots els argentins.

Per part seva, Rodrigo Battaglia posa en valor com es viu el futbol a l'Argentina: "Som un país molt sofert econòmicament i socialment, i crec que la gent troba moltíssima alegria en l'esport i més, en el futbol. Vam tenir a Maradona i ara tenim a Leo, i bo, crec que està a la vista del món el passionals que som amb aquest esport”

El migcampista argentí del RCD Mallorca analitza així la final: “Són dues seleccions amb molt bons jugadors i crec que ambdues arriben molt bé. A Rússia 2018 vam perdre amb França, però crec que són equips diferents. Argentina té un equip totalment renovat y França també. Així que espero que sigui un partit disputat”.