Varis

Desbloquejat el Cas Sitjar

El club reinvertirà la quantitat rebuda en el Estadi Mallorca Son Moix

L'Ajuntament de Palma ha fet oficial la compra dels terrenys del Lluís Sitjar per valor de 10,2 milions d'euros. Una operació que ha estat possible després que els copropietaris hagin dipositat davant notari el 78,5 per cent dels títols (523) i, per tant, haver superat el 60 per cent d'accions que s'havien fixat com a mínim per a fer-la efectiva. Anteriorment, el club vermell ja havia entregat els seus 170 títols dins d'aquest procés de compra obert per l'ajuntament de la capital balear.

Un acord, que s'ha visibilitzat aquest dilluns en el saló de plens de Cort, i que ha comptat amb la presència del CEO de Negoci del RCD Mallorca, que ha explicat que el club reinvertirà la quantitat rebuda per les accions, en el Estadi Mallorca Son Moix. “Tots els diners que vingui al Mallorca per aquesta compra revertirà en la millora de l'estadi. La voluntat del club sempre ha estat arribar a un acord perquè 50.000 metres quadrats en el centre de la ciutat no podien estar aturats tant de temps i això s'ha fet realitat gràcies a la voluntat de totes les parts".

Un acte en el qual també han estat presents l'alcalde de Palma, José Hila; la regidora de Model de Ciutat, Habitatge digne i Sostenibilitat, Neus Truyol; el regidor d'Esports, Francisco Ducrós, i Amanda Mir, Biel Rosselló i Ramon Perpinyà en representació de l'Associació de Copropietaris del Lluís Sitjar.