Cròniques cantera

El RCD Mallorca B suma un punt a Olot

El RCD Mallorca B va sumar un punt en la seva visita a la UE Olot després d'empatar a zero. Els de Julián Robles van jugar un molt bon partit, però el travesser i el portera rival van evitar el gol vermell. Pere Joan també es va vestir d'heroi per a detenir un penal en la primera meitat.

El conjunt mallorquinista llegababa a l'última trobada de l'any després d'aconseguir una important victòria a casa davant el Lleida Esportiu. De la mateixa forma van entrar a casa d'un UE Olot necessitat de punts.

El partit va començar malament per als vermells i és que abans de la primera mitja hora de joc, l'àrbitre va assenyalar pena màxima per als catalans. Pere Joan es va posar el mico de treball, va endevinar i va parar el penal per a seguir amb 0-0 en el marcador.

Abans d'arribar al descans els locals es van quedar amb un jugador menys per l'expulsió de Gonzalo Pereira. Just després, Miquel Llabrés ho va intentar amb un gran xut, però es va trobar amb el travesser de la porteria de Batalla.

Després del descans els vermells el van continuar intentant, però sense fortuna. Amb aquest empat, el RCD Mallorca B segueix en la zona vermella de la classificació i ja pensa en el 2023.