Skip to main content
PRIMER EQUIP

Sergi: “hem de guanyar l'últim partit per dignitat, per l'afició i pels treballadors del club”

El tècnic reconeix que “s'ha sofert molt” i lamenta no haver aconseguit l'objectiu

Sergi Barjuan ha sortit en roda de premsa després de l'entrenament d'aquest matí i destacat que, encara que ha estat una setmana “difícil” l'equip ha de sortir davant el Getafe amb intenció de guanyar “per dignitat, pels afeccionats i pels treballadors del club que sempre els han cuidat. Hem de donar-li una alegria a aquells que ens han ajudat”. En aquest sentit, el tècnic va assegurar que, “encara que no hem aconseguit l'objectiu crec que he fet un bon treball, li hem donat la volta a la situació. Des que vaig arribar hi ha hagut bons nombres i no he baixat els braços a cap moment, però no he pogut”.

El tècnic va assegurar entendre que l'afició expressi els seus sentiments a través de protestes, “és una manera de reivindicar-se, però, potser, per passar una mala estona és millor que no vengen encara que, repeteixo, si volen que els jugadors se sentin com fora de casa estan en tot el seu dret. Estan molests i s'entén qualsevol cosa que facin”.

El català va negar que hi hagi sobreprotegido a la plantilla, “sí que els he cuidat, però no ho és acaronat, els he exigit i els he intentat educar en alguns valors, i el que no ho entengui ha d'aprendre-ho”.

Sergi va assegurar, així mateix, que el Mallorca ha descendit “per molts factors” i va apuntar que si ell i el seu cos tècnic haguessin arribat abans al club “igual haguéssim tingut més punts, però no ho sabrem. La veritat és que, des que vaig arribar hem tingut poc marge d'error. És trist perquè ho hem tingut a la mà i se'ns ha escapat. S'ha sofert molt i no s'ha aconseguit l'objectiu”.

Pel que fa al futur, el tècnic va assegurar que parlarà amb el club a partir del dilluns, una vegada acabada la competició,  i va assegurar que ara el Mallorca “ha de buscar solucions i reinventar-se per tornar a estar a dalt perquè la segona B és una categoria molt dura. El Mallorca és un club de primera i ha de tornar a estar a dalt al més aviat possible. Cal fer un canvi global”.